4 zinātniski veidi, kā atmaskot meli

Lai pārliecinoši melotu, nepieciešams īpašs talants. Ir cilvēki, kuri vienkārši melo un ir negodīgi ar citiem. Šodien melošana ir neticami izplatīta. Pat cilvēki, kas īsti nezina, kā melot; vai arī tie, kas domā, ka slēpjas, ir briesmīgi, var laiku pa laikam melot. Tas ir raksturīgs cilvēka dabai.

Bet tikai tāpēc, ka cilvēks ir tik labi melojis, nenozīmē, ka jūs nevarat atmaskot viņu. Jums vienkārši jāzina, kam jums jāpievērš uzmanība. Un, ja jūs iemācīsieties pamanīt šīs pazīmes, maz ticams, ka šie mānītāji varēs jūs mānīt. Visu šeit sniegto informāciju jau ir apstiprinājuši vadošie zinātnieki un pētnieki šajā jomā. Cilvēka uzvedība ir kaut kas, kas tika pētīts kopš agrākajām strukturēto domu dienām!

Lasi arī: Kā katra Zodiaka zīme pamostas

Jums vienkārši ir jāspēj noteikt cilvēka uzvedības modeļus, lai noteiktu, vai šī persona ir melis vai nē.

Šeit ir 4 zinātniskie veidi, kā jūs varat identificēt meli!

1. Melis mēģinās novirzīt uzmanību un sarunā nebūs orientēts uz sevi

Kad runa ir par meliem, ir liels spiediens; un melis vēlas noņemt šo spiedienu, novēršot uzmanību no sevis sarunā. Piemēram, lai jūs to nevarētu saprast, melis mainīs tematu pastāvīgi. Šī ir izplatīta taktika.

Melot, un pēc tam mainīt tēmu, lai jums vairs nevajadzētu tālāk attīstīt šos melus – klasika.

2. Melis negatīvi runā par situāciju, ar kuru viņa meli ir saistīti

Kad melis sāk izskaidrot situāciju, ar kuru tie ir saistīti, viņiem būs tendence vairāk negatīvu signālu, pat ja tas nav nepieciešams. Un ir ļoti vienkāršs paskaidrojums, kāpēc tas notiek. Meļi, kā likums, jūtas vainīgi melošanā; un šī vaina viņus noved pie ļoti negatīva noskaņojuma.

Šī vaina viņiem liek negatīvi reaģēt uz situāciju, pat ja viņi to neapzinās. Tāpēc esiet piesardzīgs ar cilvēkiem, kuri parasti izmanto daudz negatīvu aprakstu, kad viņi ar jums par kaut ko runā.

Lasi arī: 6 stilīgas lietas, kurām jābūt katras sievietes garderobē, kas valkā lielos apģērbu izmērus

3. Meļu stāsti būs pēc iespējas vienkāršāki un īsāki

Vainīgie mēģinās pateikt pēc iespējas mazāk, lai pārliecinātos, ka viņi nesajū viņu vārdos. Viņi nevēlas kaut ko teikt, kas varētu būt pretrunā ar agrāk teikto. Viņi nevēlas pazust viņu melos. Un viņi zina, ka vislabākais veids, kā no tā izvairīties, ir teikt, cik maz iespējams. Viņi nevēlas nejauši teikt kaut ko, kas tos var nodot. Vispārīgais noteikums: jo mazāk jūs sakāt, jo mazāk pretrunu jūs piešķirat citiem cilvēkiem, kas var uzzināt, ka jūs faktiski melojat!

4. Melis pievieno saviem stāstiem daudz nevajadzīgas informācijas

No otras puses, tā vietā, lai runātu tik maz, cik iespējams, meļi var arī sekot pretējam ceļam; viņi centīsies to kompensēt, pievienojot daudz informācijas par to, ko viņi saka. Jums jāpievērš īpaša uzmanība tam, ja kāds uzrāda pārāk daudz informācijas, kas vienkārši nav saistīta ar stāstu. Viņi to dara, lai parādītu, ka tas tā ir; bet tas viss izklausās ārkārtīgi nedabiski.

Avots: esotericblog

Leave a Comment