Tumši loki zem acīm: 5 labākie līdzekļi, lai ātri atbrīvotos no tiem

Tumši loki zem acīm
Tumši loki zem acīm (jeb arī maisiņi) ir problēma, kuru veicina novecošana, sausa āda, ilga raudāšana, ilgs laiks pie datora ekrāna, mentāls vai fizisks stress, miega trūkums, kā arī neveselīgs uzturs.

Ar tumšajiem lokiem var saskarties gan vīrieši, gan sievietes, turklāt neatkarīgi no vecuma.

Tā nav nopietna ādas problēma, taču liek cilvēkiem izskatīties nogurušiem, neveseliem un vecākiem par saviem gadiem. Tu vari ātri atbrīvoties no tumšajiem lokiem zem acīm, izmantojot viegli pagatavojamas zāles.

Top-5-Home-Remedies-How-To-Get-Rid-Of-Dark-Circles-Fast-1

Lasi arī: Tumšie loki zem acīm jūs nomāc? Lūk vienkāršākais risinājums!

Spied tālāk, lai uzzinātu dažādus veidus, kā cīnīties ar tumšiem lokiem zem acīm.

Tumši loki zem acīm: Lūk, 5 efektīvākās metodes/ līdzekļi pret to:

1. Mandeļu eļļa

Mandeļu eļļa var uzlabot ādas izskatu ap acīm. Ja šo dabīgo eļļu lietosi regulāri, varēsi atbrīvoties no tumšajiem lokiem. Pirms gulēt iešanas uzklāj nedaudz eļļas un maigi iemasē to ādā. Nākamajā rītā to vienkārši nomazgā ar aukstu ūdeni. Rezultāts tevi pārsteigs.

2. Zaļi kartupeļi

Kartupeļi ir dabiskais balinātājs, kas var padarīt tumšos lokus gaišākus. Sarīvē divus kartupeļus un izspied sulu. Ar to piesūcini vates bumbiņu, tad uzliec to uz plakstiņiem un atstāj uz 10 līdz 15 minūtēm. Pēc tam noskalo plakstiņus ar aukstu ūdeni. Atkārto šo procesu vienu vai divas reizes dienā un pēc dažam nedēļām redzēsi rezultātus.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējās metodes

COMMENTS

Leave a Comment