5 lietas, kas sievietei nav, ja viņa sevi respektē

Neviens nav dzimis garīgi spēcīgs, bet ikvienam ir iespēja kļūt par tādu. Sāciet atteikties no šiem ieradumiem un būt par sevi.

Pārmērīga pieticība

Daudzas sievietes baidās izskatīties vērienīgas un parādīt savus sasniegumus. Nedariet nevienam labumu, ieskaitot sevi, samazinot panākumus. Pieņemiet komplimentus, sakot „paldies”, nevis apgalvojot, ka jūs neko nedarījāt.

Ļaujiet saviem mīļajiem priecāties par jums, daloties ar saviem sasniegumiem. Atgādiniet sev, kādu smagu darbu esat izdarījusi, lai jūs būtu tā, kas esat tagad.

LASI ARĪ: 2 bīstamākās Zodiaka zīmes!

Mūžīgā vainas sajūta

Atbildība par jūsu kļūdām ir veselīgs, pareizs lēmums, bet pārmērīgai vainas sajūtai ir katastrofāls rezultāts. Nav svarīgi, vai jūs lūdzat piedošanu par katru darbību vai pastāvīgi jutaties vainīgi – kaut kā tas ietekmē jūsu dzīvi.

Mēs esam predisponēti izturēties pret sevi bargāk nekā pret citiem. Nākamajā reizē, sajūtot vainu, jautājiet: “Ko es teiktu savam draugam šajā situācijā?”

Visticamāk, jūs būtu atradušas labvēlīgus vārdus. Mēģiniet runāt ar sevi līdzīgā veidā.

Nepiemērots klusums

Neatkarīgi no tā, vai tas ir smiekli par aizvainojošu joku vai klusums biznesa tikšanās laikā. Tas nenozīmē, ka klusējot cilvēki ir vāji, bet viņu ideju neizteikšana un apspiešana darīs vairāk kaitējuma nekā laba. Runājiet savu patiesību, pat ja tas ir grūti.

Ja kaut kas notiek jūsu dzīvē, tad sakiet. Pieņemiet palīdzību no draugiem, konsultējieties ar speciālistu. Negaidiet uzaicinājumu runāt – jums ir idejas, lai dalītos.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, kas ir visvairāk atkarīgas no mīlestības

Nenoteiktība ceļā uz sapni

Ja smadzenes saka, ka jūs neesat radīts kaut kam, tas ne vienmēr ir taisnība. Tās jūs pārliecinās, ka neesat pietiekami labs. Aplūkojoties apkārt, jūs domāsiet, ka citi ir daudz pārliecinātāki.

Apšaubīt sevi nav slikti. Lieciet nedrošībai strādāt priekš jums. Ļaujiet tai palīdzēt koncentrēties uz jūsu biznesu un sasniegt to, ko vēlaties.

Salīdzināt sevi ar citiem

Jūs tērējat laiku un enerģiju, ja salīdzināsiet sevi ar citiem. Tas var novest pie jūsu redzes lauka zaudēšanas, kas ir patiešām svarīgi.

Mēģiniet apskatīt cilvēkus kā viedokļa nesējus, nevis konkurentus. Tie ir atšķirīgi – ne labāki un ne sliktāki. Mācieties kaut ko no visiem, ar kuriem jūs sastopaties.

avots: yogajournal

Leave a Comment