5 pazīmes, kas norāda uz sliktu vīrieti: stāsta oficiants

Ne velti saka, ka oficianti – tie ir pieredzējuši psihologi. Mēs pastāvīgi strādājam ar cilvēkiem un, skatoties uz ikdienas pārīšiem, kuri pie mums atnāk, es esmu iemācījies pamanīt atšķirību starp normāliem vīriešiem un mudakiem tikai pēc tā, kā viņi tur uzvedas.

1. Viņš nav laipns pret oficiantiem.

Nē, ne tikai tāpēc, ka mums tas ir nepatīkami. Kaut gan jā, tā kā tāds ir mūsu darbs – visus sagaidīt viesmīlīgi, tad mūsu uzdevums ir padarīt šo vakaru patīkamu arī viņam.

Lasi arī: Ār*tē kariesu, smaganas un balina zobus – gatavojam veselīgu zobu pastu mājās

Un, ja jūsu vīrietis nevar būt laipns pret tiem, kuri cenšas pēc iespējas labāk viņu apkalpot (un pat pabarot), tad viņš nebūs laipns arī pret jums (ja ne uzreiz, tad pēc tam, it īpaši, ja viņš izrāda necienīgu attieksmi pret sievietēm – oficiantēm).

2. Viņš izmetas pa visu krēslu.

Pēc cilvēka pozas var daudz ko pateikt par pašu cilvēku. Un, ja viņš kaut kā nevērīgi izmetas uz krēsla, dīvāniņa vai krēsla pie jūsu galda, tad viņš vienkārši neciena ne jūsu tikšanos, ne jūs. Viņš neizturas cienīgi un neparāda, ka ir patiešām ieinteresēts un uzmanīgs pret jums.

3. Ja viņš uzvelk iešļūcenes un T-kreklu.

Es saprotu, ka mēs nevaram visu laiku staigāt kā Džeimss Bonds, bet, ja tas ir jūsu randiņš, it īpaši kādā iestādē, tad viņam ir jāpacenšas izskatīties labi, kā noteikti to izdarījāt jūs.

Lasi arī: Aktīvā atpūta kopā ar ģimeni

4. Viņš ir izvēlīgs pret ēdienu gluži kā mazs bērns.

Nav nekā briesmīga tajā, ja viņš ir gardēdis. Bet, ja jūs jau esat atnākuši uz restorānu, un tur pēkšņi izrādās, ka nav tas, ko viņa sirds vēlas, viņam pret to ir normāli jāattiecas, lai izvēlētos kaut ko vienkāršāku. Ja viņš kļūst pārāk izvēlīgs, tad iespējams, ka šī īpašība viņam raksturīga ne tikai attiecībā uz ēdienu.

5. Viņš aizved jūs uz lētu kafejnīcu.

Ja vien viņš nav iebraucējs, tad tas, protams, ir slikts tonis. Var jau būt, ka tā ir viņa mīļākā vieta – ieskrietuve, – un tas vien jau daudz ko par viņu pasaka. Varbūt, ka viņš dzīvo tepat blakus, un viņš mērķis ir ātrāk jūs piedzirdīt un aizvest pie sevis uz mājām.

Avots: abiem.lv

Leave a Comment