Salaspils autobusa šoferis galapunktā izsēdina 11 gadus vecu puiku, kurš bija sajaucis maršrutus

Pirms nepilnām divām nedēļām 11 gadus vecs zēns izsēdināts no autobusa bērnam nezināmā vietā, vienlaikus ne spēkrata vadītājs, ne pasažieri nav atsaukušies lūgumam palīdzēt. Zēna māte pēc notikušā vērusies policijā, atsaucoties uz raidījumu “LNT Ziņas”, vēsta portāls kasjauns.lv.

18. janvāra pēcpusdienā Eduards kā ierasts pēc skolas devies mājup. Autobusa pieturā Salaspilī, Skolas ielā 5, kurā puika parasti sagaida autobusu “Rīga – Salaspils”, piestājis tā paša uzņēmuma SIA “Galss Buss”, bet cita maršruta autobuss.

 

Tikai tad, kad puika jau bija nobraucis vairākus kilometrus, viņš sapratis, ka iekāpis nepareizajā autobusā. “Tiklīdz autobuss pagriezās ne uz to pusi, uz kuru vajadzēja, dēls saprata, ka viņš ir iekāpis nepareizajā [autobusā],” stāsta Eduarda mamma Laura, kura uzreiz saņēmusi zvanu no dēla. Viņa aicinājusi dēlu vērsties pie autobusa vadītāja, tomēr velti, jo šoferis atteicies runāt.

„Es viņam saku – autobusā droši vien ir pieauguši cilvēki, vērsies pie viņiem. Arī neviens neko, [..] neviens to telefonu neņēma no viņa. Viņš, protams, ar asarām acīs, nervozs un pārbijies,” atminas Laura. Kamēr mamma telefoniski uzturēja sarunu ar dēlu, autobuss jau bija aizbraucis līdz galapunktam Saulkalnē, pāris minūtes pastāvējis, un braucis atpakaļ Salaspils virzienā.

Autobusa vadītājs 11 gadus vecajam puikam lika izkāpt Līvzemes ielā pie rotācijas apļa. Tuvākajā apkārtnē nav nevienas autobusa pieturas, un arī vieta bērnam nav bijusi pazīstama. “Es viņu atradu Salaspilī, vietā, kur mēs nekad neesam gājuši un braukuši. Uz apļa viņš stāvēja. Tā kā es viņam teicu, lai viņš nekur neiet, tad viņš arī stāvēja tur, kur viņu izsēdināja. Viņu izsēdināja nevis pieturvietā, bet uz šosejas,” stāsta mamma.

Lasi arī: 18. sezonas Ekstrasensu cīņas uzvarētāja Konstantīna Gecati prognoze 2018. gadam

Eduarda mamma pēc notikušā vērsusies pie uzņēmuma SIA ”Galss Buss” vadības, tomēr …

Ar pilnu rakstu varat iepazīties portālā kasjauns.lv spiežot ŠEIT 

Leave a Comment