7 “Nā*es grēki”: ko nedrīkst darīt attiecībās


Atrodoties attiecībās, mēs tās vēlamies saglabāt un uzlabot, un tad rodas jautājums: kādas darbības iznīcina attiecības visātrāk, no kā vajadzētu izvairīties?

Ja jūs nevēlaties iznīcināt savas attiecības ar partneri, nedariet to, kas ir uzskaitīts zemāk, pat tad, ja kārdinājums ir ļoti spēcīgs. Tas ir “Nā*es grēks” jebkurai, pat visizturīgākajām attiecībām.

1. Kritizēt mīļotā cilvēka ģimenes locekļus. Lai arī, cik traki viņa radinieki nebūtu, nerunājiet par viņiem neko sliktu. Iespējams, ka viņš pats visu zina, bet vienmēr ir nepatīkami dzirdēt to no citas personas, īpaši otras pusītes. Tas var vadīt milzīgu problēmu jūsu attiecībās.

Lasi arī: Pēc šīm 5 pazīmēm vari noteikt, ka jūs esat gatavi nākamajam solim attiecībās

2. Izskaidrot attiecības cilvēkos. Tas, pirmkārt, liecina par lielu necieņu. Un arī ir rādītājs, ka negatīvais ir uzkrājis tik daudz, ka tas tiek izteikts pie pirmās iespējas. Centieties neiznest savas problēmas ārpus mājas sienām.

3. “Aizmirsties”. Tas var būt jebkas – smēķēšana, alkohols, nekontrolēta vēlme ēst vai otrādi – svara zudums. Nemeklējiet atpūtu šādās lietās – tās ir saistītas ar Vese***as problēmām. Vislabāk ir sazināties ar psihologu, ja uzskatāt, ka situācija ir pilnībā iegājusi strupceļā.

 

 

4. Mēģināt izmainīt otru. Tu, protams, domā, ka tā tu viņu padarīsi labāku, palīdzēsi. Bet cilvēks jūtas lieliski tieši tāds kāds viņš ir, un jūs to diez vai varat mainīt – tikai zaudēsiet savu spēku un laiku.

5. Problēmu noklusēšana. Tas ir kā ābols, skaists no ārpuses un pilnībā tārpains no iekšpuses. Nepaslaukiet problēmas “zem paklāja”, šī frāze “miers pasaulē ir labāks par labu strīdu” šajā gadījumā nebūs aktuāls. Tas ir labāk strīdēties, atrisināt sasāpējušos jautājumus, nevis klusi turēt sevī aizvainojumu.

Lasi arī: Sens un efektīvs Vangas padoms: kādi priekšmeti piesaistīs laimi jūsu mājās!

6. Spiegot. Lepna par to, ka uzlauzi viņa Facebook kontu un tagad lasīji viņa saraksti? Ļoti žēl. Viņš, varbūt, nekad par to neuzzinās, bet jūs attiecībām tu izdarīji “lāča” pakalpojumu.

7. Melot. Uzticība ir attiecību pamats. Ja tā neeksistē, tad arī attiecību nav.

Avots: tochka.net

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment