Matu apjoma palielināšana: 8 padomi, kā palielināt matu apjomu

Matu apjoma palielināšana

Matu apjoma palielināšana: Plāni un nedzīvi mati ir aktuāla problēma, ar ko ikdienā saskaras daudzas sievietes. To ietekmē ikdienas ritms, gaiss mums apkārt un to, kā mēs tos kopjam.

Kā Tu vari padarīt savus matus kuplākus?

Lai uzlabotu savu matu stāvokli, atgūtu to dzīvīgumu un palielinātu apjomu, Dove matu kopšanas produktu kategorijas un zīmola vadītāja Baltijas valstīs Marita Soha (Marit Soha) piedāvā 8 noderīgus ieteikumus.

 

Matu apjoma palielināšana

1. Izvēlaties matu kopšanas līdzekļus, kuriem piemīt matu kuplumu palielinošas īpašības. Pirmais solis pieplakušu matu īpašniecēm ir matu kopšanas līdzekļu revīzija. Pārliecinies, vai tiek lietoti pareizi līdzekļi – paredzēti matu kupluma palielināšanai.

 

2. Klāj kondicionieri matu galos nevis visā to garumā, jo pārspīlēta tā lietošana padarīs matus smagus. Pievērs uzmanību arī matu skalošanai – neizskalojot kondicionieri pietiekami rūpīgi, arī tas spēj matus padarīt smagnējus.

Lasi arī: 5 kļūdas matu kopšanā, kuras vienmēr pamana frizieri un kā to labot; #4- noteikti pieļauj ikviena

 

3. Izmēģini matus kuplinošu spreju! Pirms matu žāvēšanas izsmidzini uz matu saknēm matus kuplinošu spreju. Lai gala rezultāts būtu efektīvāks, sadali matus pa šķipsnām vienmērīgākai izsmidzināšanai.

 

4. Ātrs un vienkāršs veids, kā padarīt matus kuplākus ir žāvēt tos ar galvu lejup. Papildus vari izmantot fēna difūzera uzgali. Tā platais gals izlīdzina gaisa plūsmu, ļaujot tam piekļūt lielākam laukumam. Līdzīgu efektu sniedz arī matu ķemmēšana ar galvu lejup.

 

5. Izmēģini matu gofrētāju. Lielisks triks, kā likt matiem izskatīties kuplākiem, ir, matu ieveidošana ar matu gofrētāju. Izmanto to tikai pie matu saknēm, pakāpeniski mazinot gofrējumu līdz matu vidum.

 

6. Pamaini matu sakārtojumu. Izmēģināt jaunas matu sasukas, veido frizūras, nebaidies izmantot matu laku un dažādas matu sukas.

 

7. Apmeklē frizieri. Matu apgriešana un veidošana sniedz tūlītēju efektu – mati izskatās svaigāki un dzīvāki. Frizieris var arī ieteikt atbilstošu griezumu, kas vizuāli padarīs matus kuplākus, piemēram, pakāpenisks matu griezums.

 

8. Eksperimentē ar krāsām. Palūdz savam frizierim, lai tas iesaka toņus un krāsojumus, kas matus padara vizuāli pilnīgākus. Populārs veids kā to panākt ir matu ietonēšana šķipsnās.

 

Arī interesanti: Matu kopšana – ko visbiežāk darām nepareizi! SPIED ŠEIt, lai lasītu! 

Avots:

aLA

Leave a Comment