9 vērtīgi ieradumi, lai nomestu lieko svaru

Lose-Weight-Fast

Notievēšana, neizmantojot kādu izstrādātu plānu, – tas ir tas pats, kas būvēt māju neizmantojot rasējumus. Atbrīvoties no liekiem kilogramiem īstenībā ir ļoti vienkārši, galvenais – zināt paņēmienus.

No visiem solījumiem, ko mēs sakām paši sevi, visapņēmīgāko: “Viss, sākšu tievēt!” mums visgrūtāk izdodas noturēt. Un tikmēr, kamēr jūs kārtējo reizi nekonstatēsiet faktu, ka jums nav pietiekošs gribasspēks, mēs atklājām, ka pie vainas nav jūsu vājais raksturs. Visbiežāk viss ir atkarīgs no tā, kādas būs jūsu izstrādātās darbības mērķa sasniegšanai.  Notievēšana, neizmantojot kādu izstrādātu plānu, – tas ir tas pats, kas būvēt māju neizmantojot rasējumus. Citiem vārdiem sakot, ar vienu mērķi nepietiks – nepieciešams saprast, kā to sasniegt.

Lasi arī: Stiliste Indra Salceviča par cīņu ar lieko svaru un pakļaušanos standartiem: “Svēru 120 kg un dzīvoju badā!”

Tagad ir laiks, kad vajadzētu sākt izmantot speciālistu sniegtās rekomendācijas pareizā uztura ievērošanai – un viņi visi vienā balsī jums ieteiks koncentrēties uz mazām, taču ļoti konkrētām dzīvesveida izmaiņām. Izvēlieties dažas no mūsu saraksta, un liekie kilogrami sāks pazust tieši jūsu acu priekšā.

Šķirstiet lapu uz priekšu, lai iepazītos ar padomiem:

Leave a Comment