E vitamīns sejas ādai: kā tas palīdz uzlabot sejas ādas stāvokli

E vitamīns sejas ādai

E vitamīns sejas ādai sejas ādai ir ļoti noderīgs!  Viens no galvenajiem veidiem, kā iegūt veselīgu sejas ādu, ir pastāvīgi uzņemt pietiekoši daudz E vitamīna.

Tā lietošana pasargā no šūnu bojāšanās un padara ādu starojošu. E vitamīnu var uzņemt gan kapsulu veidā, gan arī arī pārtikas produktiem. Pētījumi pierāda, ka uztura bagātinātāju sastāvā ietilpstošais E vitamīns nav tik labs kā tas, kas dabīgā veidā atrodams pārtikā.

Ikviens var uzņemt nepieciešamo daudzumu E vitamīna ar sabalansētu un veselīgu ēdienkarti. Mazos daudzumos E vitamīns ir atrodams dārzeņu eļļās, riekstos, treknās zivīs (tuncī, lasī), veselos graudos un tumšas krāsas dārzeņos, bet kā tieši ar tā palīdzību uzlabot savas ādas stāvokli? To mēs tev vēlamies pastāstīt!

Lasi vēl: Banāna miza skaistumam. Septiņas receptes sejas ādas atveseļošanai

 

1. E vitamīns sejas ādai: Pasargā ādu no novecošanas

E vitamīns novērš pāragru ādas novecošanu. Dienā ieteicamo E vitamīna devu var uzņemt vitamīnu un pārtikas veidā vai arī izmantot uz ādas uzklājamu šķidrumu. Ja vēlies atbrīvoties no tikko ievērotajām krunciņām, ieteicams dienā izmantot 2-3 pilienus E vitamīna. Tas uzlabos ādas stāvokli un ļaus atbrīvoties no nevēlamajām grumbiņām.

2. Mitrina ādu

Ja tev ir sausa sejas āda, izmanto E vitamīna eļļas. Tās mitrinās sejas ādu, un tā izskatīsies manāmi jaunāka un veselīgāka nekā iepriekš. Labākais vitamīna E uzklāšanas veids – pievienot eļļu savam nakts krēmam un uzklāt to pirms došanās gulēt.

3. Palīdz atbrīvoties no tumšajiem lokiem zem acīm

Atbrīvojies no tumšajiem lokiem zem acīm. E vitamīns noteikti atrisinās šo nepatīkamo problēmu, ja regulāri to ieziedīsi ādā zem acīm.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Leave a Comment