Efektīvi vingrinājumi ātrai notievēšanai – kā ātri notievēt

ggg

Mēdz būt situācijas, kad jums steidzami nepieciešams notievēt, bet pie tam tā, lai neciestu jūsu ārējais izskats: nebūtu nokarājusies āda, nagi, un mati nezaudētu savu dabiski veselīgo krāsu un spīdumu…

Efektīvo vingrinājumu pamata  princips  ātrai notievēšanai- lielākas enerģijas patērēšana, nekā jūs uzņemat.  Daudzas sievietes pie tam veic secinājumus, jo vairāk enerģijas viņas iztērēs, jo vairāk viņu organisms sāks tievēt. Bet, diemžēl, tas nav tā, par cik cilvēka organismam ir ļoti sarežģīta uzbūve, tajā skaitā viņā ir lieliska aizsardzība no straujas enerģijas zaudēšanas : ja mūsu zemapziņā sāk saprast, ka organisms pārāk daudz enerģijas ir zaudējis, tad uzreiz ieslēdzas organisma aizsargfunkcijas.

Šī aizsargfunkcija izpaužas kā pastāvīga, zvēriska apetīte. Tāpat ekstremālo diētu laikā ieslēdzas aizsargmehānisms, kurš padara mūsu organismu lēnāku, atbrīvotāku, ar to pašu sāk tērēt mazāk enerģijas un pie tam sāk uzkrāt rezerves.  No šī var veikt secinājumu: lai efektīvi un ātri notievētu, vajadzētu saskaņot racionālu ēšanu un mērenu slodzi.

Ja cilvēks pastāvīgi ievēro mazkustīgu dzīvesveidu, tad efektīvu vingrojumu kurss ātrai notievēšanai labāk jāveic divos etapos: vispirms jūsu organisms jāsagatavo pieaugošai intensīvai slodzei un tikai pēc tam var sākt pilnu vingrojumu kompleksu.

Lasi arī: Kā pareizi lietot dažādus šķidrumus, lai vieglāk notievētu

Bez šī kompleksa jums arī jānodarbojas ar staigāšanu, peldēšanu, skrituļošanu u.t.t. Pie tam šie vingrinājumi nedrīkst pārsniegt vienu stundu dienā un slodzei pie tam jābūt mērenai.

Šķir otru lapu, lai iepazītos ar precīzu programmu ātrai notievēšanai

COMMENTS

Leave a Comment