Finanšu horoskops nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – esiet uzmanīgi ar izdegšanas sindromu!

Lauva

Vietnes eksperti iesaka Lauvām nedarboties negatīvā pozīcijā šonedēļ, tērējot pārāk daudz naudas, aizņemoties pa kreisi un pa labi, aizdodot aizdevumus vai vienkārši neuzmanīgi finansējot. Jo ātrāk Lauvas sāks kontrolēt ienākumus un izdevumus, jo labāk: ir vēlams šo jautājumu risināt no nedēļas pirmajām dienām. Tad jūnijā situācija patīkami mainīsies, un nabadzība izzudīs, it īpaši, ja nākotnē Lauvas sapņos par lielu iegādi.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – būs nepieciešams iziet no komforta zonas!

Jaunava

Jaunavai, saskaņā ar nedēļas finansiālo horoskopu, ir jāpievērš uzmanībai detaļām: samaksa par pirkumiem, jāpārbauda, ​​vai maks vai bankas karte nav aizmirsta, pārskaitot līdzekļus vai veicot pirkumu internetā, pārbaudot ievadīto numuru pareizību. Šāda pieeja ļaus ietaupīt Jaunavām no kaitinošiem trūkumiem un nelieliem, bet nepatīkamiem naudas zaudējumiem. Kas attiecas uz peļņu, ir vērts turpināt strādāt tādā pašā ritmā un nezaudēt, tad naudas laime būs blakus Jaunavai.

Svari

Svari šonedēļ nav apdrošināti pret nepatikšanām darbā, bet nelielas pauzes pat var būt noderīgas, ja jūs to iesaiņojat labā stāvoklī: būt pilnīgi bruņotiem, ņemot vērā pašreizējos jautājumus, atrodoties īstajā laikā darbavietā, neatstājiet sevi nevajadzīgi. Šāda dedzība var sniegt labu pakalpojumu gan attiecībā uz ienākumiem, gan reputāciju. Taču astrologi neiesaka sevi pārņemt pārāk daudz: apstrādi var apspriest ar vadību, izmantojot mierīgu toni un svarīgus argumentus sarunā.

Skorpions

Pamatojoties uz finanšu astroprognozi šīm septiņām dienām, Skorpionu gaida uzvara uzņēmējdarbības jomā, kas var izraisīt ienākumu pieaugumu. Darba meklētāji var atrast daudzsološu vietu, veiksmīgi uzkāpjot karjeras kāpnēs – daudzsološs projekts vai pozitīvi domājoši partneri. Bezdarbība palielinās problēmas un nepalīdzēs piesaistīt bagātību.

Strēlnieks

Strēlniekam ieteicams veikt pirkumus darba nedēļas otrajā pusē, sākot no ceturtdienas, un vēl labāk – veikt nedēļas nogali saskaņā ar šo punktu uzdevumu sarakstā. Debesu ķermeņu noskaņojums nedēļas sākumā būs nestabils, apstākļi var strauji mainīties, un līdzekļi būs nepieciešami visnepiemērotākajā brīdī, kad Strēlnieks jau ir iztērējis sakārtotu summu. Tāpat ir labāk iegādāties pēcpusdienā: Strēlnieka enerģija šajā diennakts laikā būs spēcīgāka un stabilāka, kas ievērojami samazinās nerentablu preču iegādes risku.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – nesteidzieties risināt attiecību problēmas!

Mežāzis

Mežāžiem būs jāizstrādā pirkumu plāns un jāievēro tas, jo spontānās iegādes ir pakļautas sliktas kvalitātes vai vienkārši nevajadzīgām iegādēm, jo ​​veltīgi pārkāpj budžetu. Ir lietderīgi pavadīt laiku, meklējot pārskatus par konkrētu produktu internetā, lai noskaidrotu mīļoto viedokli. Attiecībā uz papildu iespējām, kā piesaistīt bagātību, tie var būt ļoti neparasti: piemēram, jūs varat glabāt naudu sarkanā makā vai izmantot ēteriskās eļļas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram astrologi iesaka ieguldīt materiālajās vērtībās: lai jūs varētu skaidri redzēt, kur nauda iet un vai tie dod vēlamo labumu. Mājsaimniecību pirkumi, kas papildinās ikdienas dzīvi, ir labi. Vairāk uzmanības pievērst sīkumiem: bagātības kodus var atrast ļoti tuvu, bet tos nedrīkst palaist garām.

Zivis

Zivīm ir pienācis laiks veikt izmaiņas personīgajā sfērā: sazināšanās ar draugiem, ģimeni vai mīļoto cilvēku var novirzīt viņus no ikdienišķākiem jautājumiem. Tomēr, pilnībā izslēgt finanses no uzmanības nevajadzētu: drīz tie var būt noderīgi. Tāpēc labāk netērēt naudu veltīgi un ne pārāk paļauties uz ārējo palīdzību. Jo vairāk gadījumu Zivis pārtaisīt paši par bagātību un pārpilnību, jo stabilāks būs viņu finansiālais stāvoklis.

avots: dailyhoro

Leave a Comment