Finanšu Horo***ps nedēļai no 2. jūlija līdz 8. jūlijam – smaga nedēļa finansēs

Dvīņi

Ja jums neizdodas, un jūs nevarat doties atvaļinājumā, tad ierobežojiet sevi ar visvienkāršāko iespēju. Nenoslogojiet sevi ar kāda cita darbu un atbildību, uzņemieties jaunus projektus un aktīvi strādājat, lai gūtu labumu jūsu nākotnei. Šīs nedēļas labākās mācības jums ir pašmācības, motivācijas videoklipu skatīšanās un prasmju uzlabošana. Darbs pie nolietojuma riskiem kļūs par neveiksmes svītru. Ja tu to vēlies, tad dari. Jūs varēsiet iet uz priekšu, bet tomēr jums ir jābalstās uz spēku.

Lasi arī: Īstais brīdis saplūst ar dabu. Saruna ar spridzīgo aktrisi Zani Daudziņu

Vēzis

Jūs nevarat sākt vislabvēlīgāko periodu darbā, karjerā un biznesā. Materiālā sfēra būs pilna ar šķēršļiem, sitieniem un zaudējumiem. Pat vienkāršākais risinājums, jums būs jāveicina ar cīņu. Šāda taktika ir pretrunā ar tavu personību, bet šonedēļ citādi nevar. Sagatavojiet rīcības plānu sev. Jums ir nepieciešams, sajust atbalstu tā, ka tas piepilda jūs ar vēlmi virzīties uz priekšu. Šonedēļ jūsu dzīvē būs problēmas, bet neslēpieties – esiet stipri, un tad viss izrādīsies lieliski.

Lauva

Uzziniet savu darbu, personīgo dzīvi un attiecības. Jebkurš strīds vai kļūda darbā var kļūt par vispārējas proporcijas problēmu. Pievērsiet uzmanību atbildībai un rūpīgai darbībai, īslaicīgi atlieciet iniciatīvu un riskus. Jums tiks liegta iespēja strādāt, mainīsies uzvedības modelis, piesaistīsiet neveiksmes un sakāvi. Vislabāk, ko jūs varat darīt šonedēļ, nedarīt neko. Pretējā gadījumā vadība var pārskatīt tavu darbu, algu vai pozīciju.

Jaunava

Šonedēļ jūs riskējat noslīcināt nelielu darba lietu dubļos. Darba uzdevumi pieaugs kā sniega pūķis. Turiet roku uz impulsa. Rūpējieties par sevi: darbs no jums nekur neaizbēgs, bet sarežģījumi ar veselību, sliktu garastāvokli un psiholoģisko pārslodzi var izsist no līnijas. Nemainiet plānus, jo īpaši, ja līdz šai nedēļai jūs visu reģistrējat, ieskaitot savus resursus. Vairāk atpūtieties, esiet uzmanīgi un organizēti.

Lasi arī: Eksperts: kā izvairīties no avārijas situācijām sastrēgumos

Svari

Materiālā dzīves sfēra tagad ir neaizsargāta vieta. Ja strādājat ar liela mēroga projektiem, esiet pārcēlies uz jaunu amatu vai darbu, veicat svarīgu uzdevumu, jebkurā nedēļas dienā process varētu tikt pārtraukts. Nevajag sevi vainot. Mēģiniet pāriet uz tīri kontemplatīvo vilni, lai noskaņotu savas ambīcijas. Svariem, kas nodarbojas ar tirdzniecību, ir vēlams ņemt atvaļinājumu. Negaidītas un akūtas problēmas var rasties jebkur. Ja jums neizdodas izvairīties no aktīva darba, esiet uzmanīgi un precizējiet savas diplomātiskās prasmes līdz pilnībai.

Skorpions

Skorpioniem, darbs saistībā ar jurisprudenci, dokumentiem, lielu naudu un līgumu sastādīšana var radīt problēmas un apjukumu. Jūsu uzticamība var ciest, ja jūs nolemjat pieprasīt. Atcerieties, ka grūtības darbā ir pagaidu parādība, tāpēc neesat nervozs un neizlieciet ļaunumu uz citiem. Tiks ietekmēta jūsu popularitāte un uzmanība. Šonedēļ vislabāk ir pārtraukt visu svarīgo – pat to, ko jūs gandrīz esat pabeidzis. Tomēr, ja tas ir ļoti svarīgi, novest darbu pie tā loģiskā rezultāta, tad mēģiniet mainīt uzņēmējdarbības taktiku, nevis trakot.

Strēlnieki

Jebkurš steidzams bizness var izraisīt kairinājumu, strīdus un skandālus. Ārkārtas situācijā esiet gatavs palikt mierīgs jebkurā scenārijā, un, ja tas tiek dots, tad labāk pavadīt brīvdienas vai dažas dienas atpūsties un pavadīt brīvo laiku ārpus pilsētas. Uzņēmējdarbības aktivitāte tiks kavēta šonedēļ. Jūs jutīsieties ātrāki, izlēmīgāki un vērienīgāki. Tomēr jūs nevarat veidot panākumus ar vienu un to pašu motivāciju, tādēļ mēģiniet būt uzmanīgāki un pedantiski: atbildiet uz citu pieprasījumu, norādiet darba detaļas, cīnieties ar egoismu un tukšumu.

Lasi arī: Uz kādu nopietnu slimību norāda nogurums

Mežāzis

Šonedēļ jūs riskējat zaudēt naudu. Mēģiniet atturēties no jebkādiem pirkumiem, izņemot gadījumus, kas nepieciešami ikdienas lietās. Savā makā saglabājiet tikai minimālo naudas summu – ceļojiet uz darbu un no darba. Jūs vēlaties spontanitāti, greznību un pārpilnību. Jūs varat sākt tērēt naudu, tikai lai iztaptu savam ego. Emocijas, kas saņemtas no jaunām iegādēm, ātri pāriet, atstājot nulles bankas kontā. Ņemiet vērā, ka naudas plūsmas nākamajā mēnesī kļūs daudz mazākas, tāpēc būs labi, ja atradīsiet apņemšanos iekļūt ekonomikas režīmā. Ja jūs cerat saņemt bonusu vai pārskaitīt algu uz karti, tad uzraugiet procesu – pretējā gadījumā jūsu nauda var “iestrēgt” ceļā.

Ūdensvīrs

Jūsu iniciatīvas uzvedība šonedēļ tiks vienkārši nolemta opozīcijai. Lai paceltos materiālā sfērā, ir nepieciešams iesaistīties atklātā konfliktā ar kādu. Esiet gatavs, ka varas iestādes spiedīs. Centieties būt elastīgāki un piesardzīgāki. Šonedēļ jums ieteicams veikt pasīvu darbu un rūpīgu attieksmi pret naudu. Ir pienācis laiks, kad pasaules uzskats ir svarīgāks par panākumiem darba vietā. Sāciet aktīvi rūpēties par savu garīgo stāvokli un komfortu. Vairāk atpūtas, pašattīstības, pozitīvu iespaidu, mazāk darba un psiholoģiskās slodzes.

Zivis

Mēģiniet īslaicīgi pārtraukt jebkuru darbību. Astroloģiskā situācija šonedēļ nav jūsu labā: jums būs ļoti grūti sekmēt pat kaut ko tādu, kur esat profesionālis. Problēmas un šķēršļi ir ceļā uz mērķi, kas jums var būt negaidīti. Bet atpūta un pašizziņa, pārejot no darba gadījumiem uz “urā”. Darbs, mērķi un projekti, kurus jūs iesāksiet šajā nedēļā, palēnināsies. Tas attiecas uz jūsu visdārgākajām vēlmēm. Atlikt līdz jūlija vidum visus svarīgākos darba mirkļus un mēģināt veltīt vairāk laika pašmācības un profesionālās izaugsmes nodrošināšanai. Pretējā gadījumā jūs vienkārši izšķiedīsiet savu laiku, enerģiju un nervus.

Leave a Comment