Horo***ps 12. jūnijam – mēģiniet visā atrast balansu!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 12. jūnijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Šī diena ir saistīta ar morālo tīrību, garīgo transformāciju, pārvarot šaubas. Ir slepenu zināšanu, patiesību izpratnes un garīgās attīrīšanas periods. Atbrīvojieties no visa liekā, virspusējā, kas traucē jums.

LASI ARĪ: Venēra Dvīņos no 9. jūnija līdz 2. jūlijam: kādas problēmas var rasties mīlestībā un kā no tām izvairīties!

Vērsis

Šī diena neradīs lielas pārmaiņas Vēršu dzīvē, kam būs jāēd pagātnes augļi: viss, kas ir apsēts (labs vai slikt), tagad gūs labumu. Šo dienu var veltīt mācībām, intelektuālajam vai manuālajam darbam.

Dvīņi

Nav slikts laiks citu cilvēku ideoloģiskai vadībai, mācīšanai. Dvīņi var izraisīt patiesu simpātiju no citiem publiskās uzstāšanās laikā. Nepalaidiet garām unikālo iespēju veidot pamatu turpmākai labklājībai, progresu ilgtermiņa mērķu sasniegšanā.

Vēzis

Laba diena izglītībai, zināšanu apguvei un padziļinātai apmācībai, kontaktiem ar kultūras un reliģiskajām organizācijām. Esiet taktisks un ņemiet vērā to cilvēku vajadzības un jūtas, ar kuriem jūs sastopaties.

LASI ARĪ: Sieviešu Horo***ps nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – nostipriniet savu enerģiju un gatavojieties pārmaiņām!

Lauva

Iespējams, atlaišana, bet jūsu skatījumā būs jauni neparasti cilvēki, kas ilgu laiku kļūs par taviem partneriem. Un, lai gan viņu priekšlikumi sākotnēji radīs zināmu neskaidrību par jūsu darbu, pēc tam viss būs pēc iespējas labāks. Ceļš uz panākumiem ir sarežģīts, bet atcerieties, ka pagaidu neveiksmes būtiski nemaina jūsu plānus.

Jaunava

Iespējamais enerģijas samazinājums, pesimisms. Jūs varat apdraudēt pūļa agresīva uzvedība, infekcijas Sli**bas. Nepieciešams izvairīties no sadursmēm publiskās vietās, jo tas ir viegli ekstrēms.

Svari

Ir konflikts ar citiem ap tiem, kas dod priekšroku dzīvot savā virtuālajā pasaulē, no patiesības nožogojot visus savus spēkus. Ievērojiet partnerattiecību nolīgumus ne tikai ar mīļoto, bet arī ar pavadoņiem. Pretējā gadījumā jūs zaudēsiet labo peļņu no kopuzņēmuma.

LASI ARĪ: Horo***ps 10. jūnijam – uzticieties intuīcijai!

Skorpions

Iespējams, ka šodien Skorpioni jutīs kādas citas gribas negatīvo ietekmi. Daudziem būs grūti koncentrēties un atrisināt pat vienkāršākos uzdevumus. Neuztraucieties veltīgi, paļaujieties uz mīļoto palīdzību un veselo saprātu. Iesācēji autovadītāji labāk pārceļas uz sabiedrisko transportu.

Strēlnieks

Iespējams, ka jūs šodien esat aizmirsts. Šī iemesla dēļ ir iespējami pārpratumi ar citiem, īpaši sievietēm. Nedrīkst būt nekādu notikumu. No rīta ļaujiet sev būt slinkam, sapņot, atpūsties. Atlikt lēmumu par būtiskiem jautājumiem.

Mežāzis

Esiet uzmanīgi ar informāciju. Neļaujiet tai izplesties, ja tuvākajā nākotnē nevēlaties nepatikšanas. Rūpējieties par mājas tīrīšanu, atbrīvojoties no vecajām lietām.

LASI ARĪ: Mīlestības Horo***ps nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – nesteidzieties risināt attiecību problēmas!

Ūdensvīrs

Laba diena radošumam, sportam un vaļaspriekiem, auto remonts. Īpaši noderīga fiziskā aktivitāte. Izvairieties no impulsīviem izdevumiem. Un nomierinieties – sliktas jūtas ir nepamatotas.

Zivis

Negaidītās ziņas liks pārskatīt plānotos plānus. Savu vājumu radīšana vai atraisīšana radīs nepatikšanas. Neaizsargājieties ar vilinošiem piedāvājumiem, izvairieties no gadījuma iepazīšanās, neuzņemieties riskantus darbus. Saglabājiet savu noskaņu.

avots: vedmochka

Leave a Comment