Horoskops 13.martam – iespējamas nepatikšanas kolektīvā!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 13. martam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Laime pavada jūs spēlē, bet pastāv risks, ka visi laimesti tiks izšķiesti. Pretoties vēlmei atkārtot panākumus. Diena var turpināt labvēlīgas tendences. Daudzi Auni būs laimīgi viņu personīgajā dzīvē. Lai to izdarītu, jums ir jāsaprot tieši tas, ko jūs galu galā vēlaties saņemt, un, to saprotot, paļauties uz iespēju.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 11. līdz 17. martam – būs iespēja apgūt daudz svarīgu zināšanu!

Vērsis

Kritiskā diena, bet nepatikšanām ir jānotiek ar jums, un jūs saprotat savus plānus. Jums būs jauni draugi, uz kuru palīdzību jūs bez šaubām varat paļauties. Šajā laikā esiet uzmanīgi un piesardzīgi. Pievērsiet īpašu uzmanību savai Vese***ai: novērsiet saaukstēšanās un saindēšanās ar pārtiku iespēju.

Dvīņi

Panākumi ir izturīgi, un centienu noturība palīdz nostiprināt sasniegto. Lietas iet labi un vienmērīgi. Ienākumus vislabāk var ieguldīt daudzsološos uzņēmumos, to palielināšana ir iespējama.

Vēzis

Šī diena nodrošinās harmoniju un mērenību, iespēju labot kļūdas. Dienas horoskops veicina psiholoģisko mobilitāti, mainīgumu. Ir jākoncentrējas uz galveno lietu, nevis uz sīkumiem, lai viss būtu konsekvents.

LASI ARĪ: Bazi astroloģiskā prognoze martam. Mēnesis, kad varēsiet mainīt pagātni

Lauva

Šai dienai jāpaiet parastā darba ritmā. Panākumu atslēga būs iekšējais un ārējais miers. Šī diena būs mierīga, ja jūs atturēsieties no jebkādām izmaiņām ar savu priekšnieku un jūs nekādā veidā necentīsieties stāvēt pie augstākā līmeņa amatpersonām.

Jaunava

Šodien cenšaties veidot sakarus, romānus, neienirstiet “sajūtu plūdos”, bet beidzot izveidojiet ģimeni. Nepalaidiet garām labvēlīgo brīdi, lai pārietu uz jaunu attiecību līmeni ar savu mīļoto, lai sāktu kopīgu mājsaimniecību, tas ir, lai dzīvotu savā mājā.

Svari

Šodien zvaigznes apsveic Svarus ar laimīgiem notikumiem, laimīgām pārmaiņām ģimenē. Iespējama papildināšana ģimenēs, jaunumi Svariem. Tik bieži, cik vien iespējams, organizējiet lielas ģimenes brīvdienas: tas ļaus jums izjust savas ģimenes saiknes spēku, just uzticamu aizmuguri.

LASI ARĪ: Egoistiskākās Zodiaka zīmes

Skorpions

Iespējams, ka piedzīvojumu piedāvājumu noraidīšana palīdzēs jums redzēt jaunas perspektīvas, atrast rentablu biznesa līniju. No visiem viedokļiem ir jēga saglabāt sevi rokās.

Strēlnieks

Šodien veiksmīgas tikšanās, komandas darbs. Planētu stāvoklis ļauj izdarīt citus darbus savā pieredzes sfērā. Iegūstiet darbu. Labvēlīgas iegādes, darījumi, biznesa dokumentu parakstīšana. Jūs nevarat uzspiest savu gribu.

Mežāzis

Labvēlīga diena, lai netraucēti realizētu jūsu biznesa īpašības un ar tām saistītās cerības. Nāks vēlamā atbrīvošanās un neatkarība. Nenovērtējiet neko, un jūs jau tagad varēsiet izveidot stabilu pamatu nākotnes labklājībai.

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas nebaidās veikt pirmo soli!

Ūdensvīrs

Diena var būt diezgan veiksmīga. Daudzu Ūdensvīra ģimenes attiecības būs harmoniskas un dos prieku. Bērniem nevajadzētu ciest. Varbūt pilnīga paaudžu izpratne. Neuzlieciet savu gribu nevienam vai neklausieties kādā citā. Jūs nevarat pieņemt zvērestu un saistības. Pabeidziet uzsākto darbu.

Zivis

Labvēlīgi tālsatiksmes braucieni, brīvdienas jūrā, ārstēšanas kurss sanatorijā. Neierobežojiet sevi ar darījumu braucieniem un piespiedu braucieniem: jums ir ļoti svarīgi pavadīt atvaļinājumu ceļojumā. Jūs varat doties svētceļojumā uz kūrortu vai vienkārši iegādāties ekskursiju. Galvenais ir izkļūt no parastās sistēmas, justies ar visu to, cik milzīga un neizsmeļama pasaule ir.

avots: vedmochka

Leave a Comment