Horo***ps 16. aprīlim – esiet uzmanīgi!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 16. aprīlim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Jums ir skaidrs plāns – kas ir jādara darbā, kā un ko ir vērts tērēt. Neatgriezieties no šīs kārtības. Cilvēki ap jums ir pelnījuši cieņu. Esiet lepni par to un neapšaubiet savu pārākumu, jo īpaši jautājumos, kas saistīti ar darbu.

LASI ARĪ: Merkurs Aunā no 17. aprīļa – 6. maijam: jūsu iekšējā līdera pamošanās

Vērsis

Radinieki un tuvi draugi tagad ir patiesi gatavi tikties ar jums un sniegt visu iespējamo atbalstu, tostarp materiālo atbalstu. Šodien jūs varat apspriest ar nekustamo īpašumu saistītos jautājumus, lielu naudas ieguldījumu. Bet rēķinieties tikai ar sevi.

Dvīņi

Jūsu finanšu uzņēmumu panākumi būs apšaubāmi. Tomēr šodien jums ir paveicies, ja nodarbojas ar iedzimtiem jautājumiem. Esiet īpaši uzmanīgi iepērkoties veikalos. Jums var uzspiest acīmredzami neveiksmīgas, sliktas kvalitātes preces.

Vēzis

Karjeras jautājumos nevajadzētu uzņemties riskus – jūs varat būt bandinieks nepareizās rokās. Kādā brīdī būs vajadzīgi ievērojami izdevumi. No tā nevarēs izvairīties, jo tas attiecas uz jums un jūsu ģimenes locekļiem.

LASI ARĪ: Kaķis talismans: kurš piesaista naudu, veiksmi un mīlestību

Lauva

Jūs varat labi izmantot citu cilvēku naudu, atmaksāt parādu un palikt uzvarētāji. Veiksmīgas domas par finansējumu nonāks pie jums, ja pavadīsiet maz laika. Pēcpusdienā jūs varat izmantot savu enerģiju nepareizā virzienā. Ierobežot komunikāciju – nevajadzīgas sarunas var izraisīt neveiksmi uzņēmējdarbībā.

Jaunava

Vīriešus Jaunavas visvairāk rūpēs karjeras jautājumi. Daži mēģinās virzīties uz priekšu savā parastajā darba vietā, citi, īpaši tie, kuri nesen mainījuši darbavietas, centīsies aizstāvēties jaunajā amatā.

Svari

Tagad jēdzieni, piemēram, pienākuma un atbildības sajūta, ir ārkārtīgi svarīgi jums. Ja esat precējies vai esat vīrietis, tad citiem faniem vienkārši nav iespēju. Šodien jūs būsiet tik okupēti ar darba un ģimenes problēmām, ka jūs neatradīsiet vīriešu uzmanību.

LASI ARĪ: Tas var likties neiespējami, bet jūs jau esat perfekti!

Skorpions

Jums būs nopietni panākumi, par kuriem jūs varat lepni runāt. Šis pasākums iedvesmos jūs tik daudz, ka uzlabosies jūsu labklājība. Šodien tā ir patīkama un ļoti pozitīva diena. Sazināties ar draugiem, apmeklējiet izstādes, muzejus, klausieties mūziku – tas viss prasīs jums enerģiju, veselību un labu noskaņu.

Strēlnieks

Jums vajadzētu paplašināt savu sociālo loku, nesēdēt mājās. Draugi dos jums veiksmi naudā, pastāstiet viņiem par jūsu problēmām, lūdziet padomu. Profesionālās procedūras darbā var negatīvi ietekmēt jūsu algu. Nedariet vairāk, nekā jūs varat paveikt.

Mežāzis

Personiskās problēmas būtiski ietekmēs jūsu darba attiecības. Bet tam ir savas priekšrocības: pateicoties draugu palīdzībai jums, paziņu loks paplašināsies, un pati komunikācija kļūs patīkamāka un harmoniskāka. Galvenais ir pārvarēt kārdinājumu pārāk aktīvi manipulēt ar draugiem savā interesēs.

LASI ARĪ: Balto tauriņu garīgā nozīme

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs tiks konfigurēts aktīvi, pat agresīvi. Bet šī aktivitāte var būt neproduktīva, un tas notiek ļoti bieži. Horo***ps iesaka, ka jūsu vētraina darbība izraisa kaut ko, kas izplūst. Vakarā ir iespējami pārpratumi un iekšējie strīdi ar mīļoto cilvēku.

Zivis

Šodien Zivis var atrisināt nekustamā īpašuma problēmas – jūs būsiet laimīgs gan kā klients, gan kā pārdevējs. Laba diena iepirktiesun ilgstošām ​​ģimenes lietām. Turklāt jūs varat pareizi sākt darbus.

avots: vedmochka

Leave a Comment