Horo***ps 17. aprīlim – veiksies radošie un kolektīvie darbi!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 17. aprīlim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Ir pienācis laiks izlēmīgām darbībām: veiksme ir uz sliekšņa, vēlmes tiek izpildītas gandrīz nekavējoties. Jūs tuvojas vienam no jūsu dzīves laimīgākajiem periodiem. Esiet pacietīgs – gaidīšana ir gara.

LASI ARĪ: Horo***ps nedēļai no 15. aprīļa līdz 21. aprīlim – sagaidāmi svarīgi incidenti!

Vērsis

Laime pavada jūs spēlē, bet pastāv risks, ka visi laimesti tiks izšķiesti. Esiet gatavi tam, ka drīz sekos nevēlami notikumi. Nedodiet visu spēku jaunam uzņēmumam, tas nesniegs gaidīto rezultātu. Pretoties vēlmei atkārtot panākumus. Diena var turpināt labvēlīgās pagātnes tendences. Daudzi Vērši saņems veiksmi viņa personīgajā dzīvē. Lai to izdarītu, jums ir jāsaprot tieši tas, ko jūs galu galā vēlaties saņemt, un, saprotot šo, paļauties uz izredzēm.

Dvīņi

Jūs gaida ceļošana, ceļojat ar bērniem un mīļajiem. Ģimenes ceļojumi iepriecinās, un ceļojumi dos jaunas iespējas. Jūs varat apmierināt savu mīlestību. Noteikt mērķus, un tie piepildīsies, ja ne šodien, tad tuvākajā nākotnē.

Vēzis

Lieliska diena Vēžu sievietēm. Tie var būt jutekliskāki nekā jebkad agrāk. Daudziem būs iespēja gūt panākumus ar pretējo dzimumu. Paaugstiniet savu galveno ieroci – atjautību un precīzu nokļūšanu mērķī.

LASI ARĪ: 2 bīstamākās Zodiaka zīmes!

Lauva

Radošās un ražošanas idejas dos lielāku peļņu un panākumus. Pamatojoties uz iepriekšējiem nopelniem, veidojiet pamatu jaunam lielam biznesam. Jaunu lietu plānošana, šauri aplūkojiet tos, kurus jūs uzņemat sabiedrotajos, – jums ir jābūt tikai nopietniem un labvēlīgiem cilvēkiem.

Jaunava

Šodien ģimenes jautājumi var būt svarīgi. Jūsu ģimenes locekļi noteiks jūsu nākotnes plānus. Ir pienācis laiks dramatiskām pārmaiņām ikdienas dzīvē. Investēt nekustamajā īpašumā, būvniecībā.

Svari

Attiecības ar radiniekiem var uzlabot. Dodieties ceļojumā kopā; kolektīvajiem ceļojumiem jābūt veiksmīgiem. Atturieties no strīdiem, atbalstiet savus mīļotos.

LASI ARĪ: Visuzticīgākie vīri, saskaņā ar Zodiaku

Skorpions

Finanšu stāvoklis uzlabosies. Būs lielas iegādes. Jaunajā gadījumā pieaugums ir iespējams, pievienojot algu. Līdzšinējā darbība arī dos ievērojamus ienākumus. Jūs varat realizēt savas vēlmes un iegūt to, ko jau sen esat sapņojis.

Strēlnieks

Šodien jūs būsiet viesmīlīgi saimnieki, jūsu mājas kļūs par iecienītu draugu un paziņu tikšanās vietu, pateicoties šai komunikācijai. Ir pienācis laiks, lai atrisinātu mājokļu problēmu, aprīkotu mājokļus.

Mežāzis

Jauni cilvēki var ierasties jūsu komandā. Tas rosinās Mežāžu interesi par darbu, atklās daudzus slēptos to rakstura un darbības aspektus. Jums jāiemācās strādāt ar jauniem partneriem. Pārsūtiet daļu darba uz darbiniekiem, un jūs varat apstrādāt savas personīgās problēmas.

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmes, kuras 2019. gada aprīlī būs vislaimīgākās!

Ūdensvīrs

Šī diena simbolizē pārmaiņas. Ūdensvīrs var saņemt laulības piedāvājumu, mainīt māju un darbu, ir iespēja izveidot spēcīgu ģimeni. Daži Ūdensvīri ir saistīti ar laulību, kā sava veida iespēja augt un atbrīvoties no vecāku aprūpes. Saprast, ka laulība nav pašmērķis. Jums ir jāatrod jūsu „otra puse”, tomēr banāli tas var izklausīties.

Zivis

Nav izslēgts, ka šodien Zivīm būs jāvelta vairāk laika citiem cilvēkiem un biznesa partneriem, bērniem, vecākiem un viņu problēmām. Panākumi gaida ģimenē, kopīgās lietas, kolektīvie notikumi. Kā partneris jums jāizvēlas persona, kurai ir līdzīgas intereses ar jums.

avots: vedmochka

Leave a Comment