Horo***ps 18. martam – gaisā virmos iespējams romāns!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 18. martam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Šodien jūs varat būt laimīgs un absolūti laimīgs, bet pēcpusdienā jūsu spītīgums var būt nopietnas kļūdas vai pārpratuma cēlonis. Nemēģiniet atstumt tos, kas tevi mīl un palīdz. Neskatoties uz veiksmi, jums nevajadzētu riskēt. Tas ir, ja tests sagaida jūs.

LASI ARĪ: Ja jums ir šīs 12 iezīmes, jūs piederat retākajiem cilvēkiem.

Vērsis

Nav izslēgts, ka mūsdienās jūsu mīlestības lietas, romāni un nepilnības būs uzmanības centrā, un citi tos apspriedīs. Bet dīkstāves tenkas nevar tev kaitēt. Nu, kā jūs zināt, jums nebūs mest kabatas lakatiņu uz kāda cita rokas. Tātad, vienkārši atcerieties gudrāku domu biežāk: kad viņi runā par mani, tas nozīmē, ka es esmu dzīvs!

Dvīņi

Šīs dienas tendences veicina jūsu sociālā stāvokļa un materiālās labklājības stiprināšanu. Neuztraucieties par pretiniekiem ar pārmērīgu pašapziņu: ir daudz, un tas ir labi, ja jūs nesaņemat vairāk. Parādiet savu taktu, labāk neapvainojiet nevienu, īpaši negodīgi.

Vēzis

Diena ir vairāk nekā labvēlīga. Daudzi Vēzi būs laimīgi viņu personīgajā dzīvē. Lai to izdarītu, jums ir jāsaprot tieši tas, ko jūs galu galā vēlaties saņemt, un, to saprotot, paļauties uz iespēju.

LASI ARĪ: 15 idejas ģimenes brīvdienām

Lauva

Laika cerības un jaunu savienojumu veidošanās laiks. Jūsu ieceres piepildīsies, un personīgie sasniegumi pārsteigs citus, ja jūs nevēlaties pārāk grūti sasniegt savus mērķus. Ja rodas spēcīga opozīcija, nemēģiniet to izjaukt ar dūrēm. Ir daudz elegantākas cīņas metodes.

Jaunava

Ceļojumi ir nelabvēlīgi, ceļojumi ir ļoti sarežģīti. Tomēr jūsu finansiālais stāvoklis, dīvaini, var nebūt tik slikts. Nedariet izšķirošas darbības, nemainiet darbu un nepērciet nekustamo īpašumu. Tomēr, lai veiktu nelielus pirkumus droši – tie dos jums prieku.

Svari

Daudzi Svari šodien īstenos vecos plānus. Viņi saņems ienesīgu piedāvājumu, un viņu vēlmes piepildīsies pārsteidzoši un negaidīti. Nerādīt pārmērīgu pašapziņu, jo tas var radīt lielus zaudējumus. Piesardzība – pirmkārt.

LASI ARĪ: 3 zodiaka zīmes, kas mīl ilgtermiņa attiecības!

Skorpions

Šī diena jums būs izšķiroša. Ja ne visi Skorpioni drīz varēs sasniegt savus dzīves mērķus, tad, protams, daudzi varēs sasniegt šos mērķus, uzkrāt spēkus un aprēķināt izšķirošo soli. Iegūs labumu no visām darbībām, kuru mērķis ir stiprināt autoritāti, iegūt reputāciju, stiprināt draudzību un biznesa saites.

Strēlnieks

Šis periods ir neparasti labvēlīgs profesionālās orientācijas maiņai, darba maiņai, pārcelšanai uz citām izglītības iestādēm. Lielisks brīdis virzīties uz augšu korporatīvās kāpnes, kas novedīs pie ienākumu pieauguma. Steidzieties, lai pieņemtu nopietnus lēmumus dienas pirmajā pusē, jo šķēršļi dienas beigās ir neizbēgami.

Mežāzis

Šodien Mežāzis nestāvēs uz vietas. Tie atradīsies ceļojumā. Daudziem no viņiem būs jāiet no mājas. Nesēdiet mājās. Ceļā, un pats svarīgākais – tālākās pilsētās un valstīs jūs atradīsiet to, ko jūs meklējat – jaunas zināšanas, jaunus kontaktus (gan uzņēmējdarbību, gan radošus), kā arī jaunas finanšu izredzes, un dažiem no jums ir jauna mīlestība.

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas nebaidās veikt pirmo soli!

Ūdensvīrs

Šīs dienas tendences veicina Ūdensvīra materiālās situācijas stabilizāciju un pat ienākumu pieaugumu. Ja finanšu resursi nav pietiekami, aizņemieties brīvi. Tagad tas ir labvēlīgi. Vissvarīgākais ir saglabāt mērķa izjūtu, bet tajā pašā laikā nepalikt sajūsmā.

Zivis

Iespējams, ka radinieki, draugi un kolēģi, kas pieraduši pie jums vienmēr un visur, lai sazinātos ar jums par palīdzību, par morālo un biznesa atbalstu, atklājot, ka esat slims vai nē, ir vienkārši bailēs. Viņi sapratīs, cik lielā mērā jūs par viņiem domājat, un steigsies ieskaut tevi ar uzmanību un aprūpi, risināt tavas problēmas un uzmundrināt jūs visos veidos. Atcerieties, ka jūsu galvenais uzdevums ir iemācīties pieņemt palīdzību.

avots: vedmochka

Leave a Comment