Horoskops 24. novembrim – pabeidziet visus iesāktos darbus!

Svari

Iespējams, ka Svaru vīriešiem būs tikšanās vai notikums, kas liks viņiem nopietni domāt par viņu personīgās dzīves problēmām. Svaru sievietēm ieteicams pārtraukt visus nevajadzīgos kontaktus un gaidīt jaunas paziņas – iespējams, sagaidāma vilšanās, asaras un aizvainojums. Pēcpusdienā netiks izslēgtas priecīgas ziņas, kas saistītas ar cilvēkiem, kas jums tuvojas.

Lasi arī: Kuras Zodiaka zīmes sagaida panākumi 2019. gadā: Pāvela Globa horoskops

Skorpions

Diena ir labvēlīga fiziskām aktivitātēm, sportam, garām pastaigām, ceļojumiem. Dienas otrajā pusē jūs saskarsieties ar kādu sabrukumu. Bet situācija ģimenē tiek normalizēta, bet nepatīkama pēcgarša saglabāsies kādu laiku, jo nospiestības sajūtu neizdodas aizbiedēt nekavējoties.

Strēlnieks

Diena ir labvēlīga jaunu līgumu noslēgšanai un biznesa sarunām. Un, ja jums ir arī altruista un miera veidotāja pazīmes, jūs varat apvienot divus senus ienaidniekus. Iespējams, ka jums būs jāaizstāv savi uzskati. Zvaigznes iesaka aizsargāt savas intereses un neļaut sevi pakļaut kāda cilvēka ietekmei. Jūs, iespējams, varēsiet mainīt notikumu gaitu savā labā.

Mežāzis

Laba diena kolektīvai rīcībai, jaunu hobiju apgūšanai, radošuma un zinātniskā darba veikšanai. Vakarā izmantojiet katru iespēju, lai uzlabotu savu personīgo dzīvi. Parādiet priekšzīmi un spēju atrast kompromisu – tas, iespējams, ir vienīgais veids, kā izvairīties no steigā pieņemtiem, nepareiziem lēmumiem, kas pieņemti saistībā ar mīļoto personu.

Lasi arī: 2019. gada horoskops no astroloģes Andželas Perlas – pārmaiņu gads, daudziem būs iespēja atbrīvoties no problēmām un iegūt mieru!

Ūdensvīrs

Dzīves potenciāls mēdz pieaugt. Palielināsies radošums, intuīcij, seksualitāte. Šī diena tiks nokrāsota optimistiskajā krāsā. Bet ir iespējams, ka daži var nepareizi interpretēt jūsu labos nodomus un atrast jūs pārāk pārliecinātus. Viss, protams, uzlabosies, ja jūs pievērsīsiet uzmanību cilvēkiem, kas jums tuvu.

Zivis

Mēģiniet nogaidīt un redzēt attieksmi. Šajā dienā jums nebūs jācīnās ar citiem. Jums var būt šaubas par apkārtējo cilvēku viedokļu pareizību. Iespējamās Vese***as problēmas. Sargieties no kuņģa-zarnu trakta slimībām. Diēta un svaigs gaiss – lieliska daudzu slimību novēršana.

Avots: vedmochka

Leave a Comment