Horoskops 24.septembrim – būs jūtams liels iekšējais spēks!

Uzzini, kādi notikumi tieši tevi sagaida 24. septembrī. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam!

Auns

Pamošanās un pārveidošanās diena. Šajā laikā jūs varēsiet atklāt savus radošos talantus un mākslinieciskumu. Patīkams uzaicinājums, kas būtu jāpieņem, ne tikai dažādos jūsu dzīvi un sniegs prieku sazināties, bet arī dos jaunus draugus. Ir labi sākt ceļot, veikt ūdens procedūru, nodarboties ar sportu.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 24. septembra līdz 30. septembrim – daudz problēmu!

Vērsis

Šodien mājasdarbs, problēmas ar radiniekiem vai draugiem ir iespējams. Jūs varat saprātīgi novērtēt situāciju un atrast pareizo risinājumu. Spēcīgās emocijas vai svešas ietekmes var pilnībā pārņemt jūs. Lai izvairītos no kļūdām, ieteicams ievērot piesardzību un uzmanību. Šodien jūsu jūtas var iegūt neparastu asumu. Tās novērsīs radīto spriedzi, novadot to drošā virzienā.

Dvīņi

Viena no “melnajām” dienām. Tas ir saistīts ar uzmākšanos, vajāšanu, sadursmi ar agresiju. Spēcīgās emocijas vai svešas ietekmes var pilnībā pārņemt jūs. Lai izvairītos no kļūdām, ieteicams ievērot piesardzību, rīcības brīvību un atturību. Izvairieties no tumsas, jaunām paziņām un trokšņainām kompānijām. Iespējams, vakarā mājsaimniecības darbi aizņems visu laiku. Nav izslēgts strīds ar tuvu personu. Jūs varat saprātīgi novērtēt situāciju un atrast pareizo risinājumu.

Vēzis

Iespējamas nepatīkamas ziņas, kas izvedīs jūs no līdzsvara, pārsteidzot noskaņu un labklājību. Ja jūs esat pārāk emocionāli, uztversiet karjeras kāpumu, tad pakalpojums būs saistīts ar pieaugošo materiālo pieprasījumu.

Lasi arī: Cik ātri katras Zodiaka zīmes pārstāvis sadusmojas

Lauva 

Mīlestības kosmiskās enerģijas pamošanās un pārveidošanas diena. Iespējams, jums būs neparedzēts liktenis, kas saistīts ar izmaiņām darbības sfērā, dzīvesvietā vai ar atpūtu. Šodien jūs varat pilnībā atklāt savus radošos talantus un spējas. Patīkams uzaicinājums, kas būtu jāpieņem, ne tikai dažādos jūsu dzīvi un sniegs prieku sazināties, bet arī dot jaunus draugus.

Jaunava

Šodien jūsu jūtas var iegūt neparastu asumu. Viņi noņem spriedzi ģimenē, novietojot to drošā virzienā. Spēcīgās emocijas vai svešas ietekmes var pilnībā pārņemt jūs. Tomēr nav ieteicams doties uz savu mērķi, akli skrienot. Lai izvairītos no kļūdām, ieteicams ievērot piesardzību. Ir labi sākt ceļot, veikt ūdens procedūru, doties sportā (bet ne telpās).

Svari

Negatīva diena, kad maldināšana, pārpratumi un neslavas celšana visādā ziņā traucē harmoniskajām attiecībām. Jums būs aktīvi jāaizstāv savi dzīves principi. Ir iespējami konflikti ar citiem. Neiesaisties riskantos uzņēmumos vai neuzņemieties acīmredzamus piedzīvojumus. Mēģiniet palikt mierīgi.

Lasi arī: Viskaislīgākās Zodiaka zīmes mīlestībā

Skorpions

Labvēlīga darba maiņas diena, dzīvesvieta. Jūsu plāni būs pārliecinoši un daudzsološi. Jūs varēsiet pāriet no situācijas sajūtām un novērtējumiem tieši uz lietu, lai piesaistītu uzticamus partnerus jūsu darbībai. Tomēr šos plānus var realizēt tikai ar nosacījumu tūlītējai darba gatavībai un mērķtiecībai. Personīgā dzīvē ir iespējama stabilitāte un uzticamība.

Strēlnieks

Šodien ārēja ietekme vai emocijas var pilnībā uzņemties jūs un piespiest jums izdarīt nepieprasāmas kļūdas. Nav izslēgts strīds ar tuvu personu. Jums būs rūpīgi jāizvērtē situācija un jāatrod kompromiss. Izvairieties no tumsas, jaunām paziņām un trokšņainām kompānijām.

Mežāzis

Šodien jūsu jūtas var iegūt neparastu asumu. Nav ieteicams doties uz savu mērķi, akli skrienot. Apzināta vaina par savām spējām, diplomātiskajiem talantiem un temperamentu palīdzēs sasniegt panākumus pie pretējā dzimuma.

Lasi arī: 5 pazīmes, kas liecina, ka jūs nesaderat

Ūdensvīrs

Smaga diena vīriešiem ir Ūdensvīrs. Iespējamās grūtības rodas paša Ūdensvīra vainas dēļ, jo īpaši, ja viņš nonāk nāvējošas ietekmes sfērā, atkarībā no apstākļiem un dzīves materiālajām pusēm. Vēlme atjaunot jebkādas izmaksas var kļūt par neatgriezeniskām sekām. Personīgajā dzīvē ir iespējams noslēgt attiecības.

Zivis

Turpinās pretrunīgas un divdomīgas tendences iepriekšējā dienā. No rīta jūs varat būt enerģisks un jautrs. Bet šis nosacījums ilgs ilgi. Otrajā pusē būs vilšanās un nopietnas kļūdas. Jums būs grūti novērtēt cilvēkus un veikt saprātīgas lietas. Drīz var būt nepatīkami notikumi un jaunumi.

Avots

Leave a Comment