Horo***ps nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – būs nepieciešams iziet no komforta zonas!

Lauva

Lauvai uzmanība jāpievērš finanšu jautājumiem. Nav nepieciešams izlaist maksājumu par dzīvokli, iet uz parādiem un ņemt aizdevumus. Pirmās divas nedēļas dienas var būt visproduktīvākās Lauvai. Attiecībā uz pārējo laiku tuvāk nedēļas nogalei būs ideāls laiks atpūsties un socializēties.

Šonedēļ cilvēki var izplatīt baumas par Lauvu. Vienīgais iemesls tam ir skaudība. Ja kāds melo un ir liekulīgs, lai liktu spieķus Lauvas ritenī, tad pēdējam tas ir pierādījums tam, ka ceļš ir izvēlēts pareizi. Verbālās sadursmes un konflikti, pamatojoties uz sacensību, būs lieki – jums ir jāievēro jūsu ienaidnieks, lai kāds tas būtu.

Jaunava

Jaunava var saskarties ar nepatiesu informāciju. Un tas ir ļoti labi, jo tas nozīmē, ka Visums palīdz viņiem atklāt patiesību. Patiesība ne vienmēr ir patīkama, bet tā ir svarīga attīstībai. Jums var nākties saskarties ar dažiem negodīgiem cilvēkiem. Piedošana ir tikai tiem, kas pirmo reizi dara kaut ko. Ikvienam, kuram jau ir dota iespēja labot, nav ieteicams to atkal piešķirt.

Iespējams, ka šonedēļ vientuļās Jaunavas tiksies ar savu mīlestību. Tiem, kas jau atrodas attiecībās, nedēļas beigās labāk ir kopīgi rīkoties, un pirmajās pāris dienās dodiet ar otru pusi atpūsties.

LASI ARĪ: 3 lietas, kuras jūs nekad nepanesat attiecībās, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Svari

Svariem var rasties problēmas finansēs un darbā. Kopumā zvaigznes ir paredzamas, to aktivitātē tās mēra. Labāk nedoties uz neplānotiem braucieniem, jo ​​pastāv risks, ka plāni neizdosies.

Ar visu to saziņa ar citiem var tikt iznīcināta bez īpaša iemesla. Svariem nav jāmeklē paši trūkumi, jo situācija mainīsies. Svarīgākie enerģijas krājumi izzūd ātrāk, tāpēc labāk ir ierobežot fizisko aktivitāti un iemācīties atpūsties pēc darba.

Skorpions

Mīlestības piesaiste ir Skorpionu galvenais uzdevums šonedēļ. 14. un 15. jūnijā viņi būs laimīgi šajā dzīves jomā. Šajās dienās jūs varat droši plānot romantiskus randiņus un iepazīšanos. Skorpionu šarms pieaugs daudzas reizes, tāpēc viņi varēs uzvarēt savus ienaidniekus finanšu un biznesa jomās, lai panāktu priekšnieku un kolēģu atzīšanu.

Astrologi iesaka nebaidīties no diplomātiskas pieejas problēmu risināšanā, jo vienmēr ir vieglāk panākt vienošanos nekā atraisīt karu. Kompromisi gūs labumu gan mīlestībā, gan draudzībā. Zvaigznes un planētas var veicināt gaismas konfliktu rašanos, lai šāda pieeja patiešām būtu ļoti noderīga.

Strēlnieks

Strēlniekam visnepatīkamākās un nelabvēlīgākās nedēļas dienas būs pirmdiena un otrdiena, bet ne tāpēc, ka šajās dienās planētas būs sliktā stāvoklī un disonansē, bet tikai tāpēc, ka sākas jauna nedēļa. Kopumā planētu noskaņojums būs ļoti stabils, bet ir vērts uzsvērt divas visizdevīgākās dienas – piektdiena un svētdiena. Šajās dienās nakts gaismekļi būs tik radoši.

Finanšu jautājumos ir ieteicams izmantot citu padomu. Materiālie zaudējumi ir iespējami, bet tie būs pamatoti, jo tie ir piespiedu pirkumi. Sazinoties ar cilvēkiem, astrologi iesaka Strēlniekiem izvairīties no strīdiem.

LASI ARĪ: Kā pievērst vīrieša uzmanību, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

Mežāzis

Šonedēļ Mežāzim ir labāk izvairīties no pārmērībām. Pirmkārt, tas attiecas uz finanšu jomu. Pirkumiem jābūt mēreniem, līdzīgi kā darbs. Jums ir jāspēj atpūsties no darba un uzņemties tikai vissvarīgākā lieta, izvairoties no nemiera un tuvredzības.

Otrkārt, mīlestībā ir jāizvairās no pārmērībām. Uzturēties pastāvīgi vientulībā vai, gluži pretēji, blakus mīļotajam nav tā vērts. Tas ir nepieciešams, lai nomainītu romantiskus impulsus un vēlmi pēc vienotības. Tas ir galvenais, lai sāktu veselīgas nopietnas attiecības.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs šajā nedēļā var būt diezgan nervozs un nemierīgs. Stress var izraisīt nakts miega kvalitātes pasliktināšanos. Meditācija palīdzēs novērst šo problēmu. Ir nepieciešama arī savlaicīga atpūta, īpaši nedēļas sākumā, kad planētas un zvaigznes enerģija nebūs pietiekama.

Nedēļas beigās Ūdensvīrs varēs iegūt gribasspēku – viņiem būs vēlme cīnīties un uzvarēt par katru cenu. Var būt jaunas ieceres un mērķi, kam ir diezgan laba ietekme uz motivāciju un noskaņojumu. Astrologi iesaka saglabāt pārliecību un virzīties uz priekšu ar visu aizraušanos, pārkāpjot stereotipus. Šī kustība būs pirmais solis uz jaunu dzīvi.

Zivis

Zivīm, kas atrodas attiecībās, jācenšas veidot mīlestību, veltot visu savu laiku mīļotajam. Otrā puse to novērtēs. Labvēlīgi ietekmēs mīlestības un ģimenes attiecības mēbeļu pārkārtošanu. Tas palīdzēs izveidot harmoniju un stabilizēt pozitīvās enerģijas plūsmu.

Palīdzēt cilvēkiem ir nākotnes veiksmes avots. Tagad Zivīm ir vajadzīga noteiktība, kā arī gribasspēks. Ir jāatbild uz palīdzības pieprasījumiem, lai vēlāk šī svētība atgrieztos dubultā izmērā. Uzlabot garastāvokli palīdzēs fiziskā aktivitāte. Jūs varat droši doties uz laukiem nedēļas nogalēs, palielināt slodzi sporta zālē, doties uz darbu un staigāt ar kājām.

avots: dailyhoro

Leave a Comment