Horoskops nedēļai no 16. jūlija līdz 22. jūlijam – ieklausieties savā intuīcijā

Dvīņi

Šonedēļ vienīgā patiesi pozitīvā un spēcīgā diena ir pirmdiena. Šī diena var radīt labvēlīgus apstākļus darbam, sarunām un jaunām paziņām. Arī mīlestībā, jums veiksies gandrīz visu dienu, it īpaši vakarā. 20. jūlijā un 22. jūlijā jums var rasties problēmas ar radošu īstenošanu, ar darbu, ar attiecībām. Jūs varat kļūt pārmērīgi greizsirdīgs. Efektīvas domas palīdzēs tikt galā ar greizsirdības plūdiem. Apberiet ar darbiem sevi uzmanīgi un atbildīgi, lai novērstu sevi no negatīvām domām.

Lasi arī: Kā emocijas ietekmē tavu veselību

Vēzis

No visām dienām jums būs visveiksmīgākā tikai svētdiena. Šī diena novedīs pie jaunu ideju rašanās, palielinās motivāciju. Jūs varat kļūt pārāk ambiciozi, bet tas nav briesmīgi. Galvenais ir sasniegt savus mērķus. Daudzi Vēži varēs iemācīties laimes noslēpumu, kas tik ilgi jūs izglāba. 16. jūlijā un 20. jūlijā mēģiniet izvairīties no atmiņām par pagātnes kļūdām. Jebkura pašpārbaude galu galā izraisa problēmas un nedrošību. Mēģiniet nedomāt par to, kā izlabot pagātni – cerat uz jūsu nākotni.

Lauva

Lauvai tikai pirmdien smaida veiksme. 16. jūlijs, iespējams, ir visproduktīvākā diena tiem, kas nodarbojas ar mākslas un radošuma jomu. Problēmas, ar kurām saskaraties, var padarīt jūs ievērojami gudrākus un spēcīgākus, jo šādās dienās nekas nav nejaušs. Visums palīdzēs jums kļūt labākam un saprast, ko jūs patiešām vēlaties no dzīves. 20.jūlijā jūs varat palikt bez laimes. Spēcīga negatīvā enerģija var padarīt Lauvu vairāk impulsīvu, agresīvu, apātisku. Jūs varat pamodināt vecās bailes, kuras, jūsuprāt, jau sen bija pazudušas.

Jaunava

Ļoti bīstamas dienas Jaunavai var būt 20. jūlijs un 22. jūlijs. Svarīgi gadījumi var izzust, un vēlme iet uz priekšu – pilnībā izzūd. Neesi pārāk kategorisks pret sevi un citiem šajās dienās – dodiet brīvību visiem, kas jums patīk. Svarīgākas tikšanās un sanāksmes ir labāk atlikt. Pirmdiena jums atvērs jaunas iespējas. Jūs varat to veltīt jaunām paziņām, flirtam un mīlestībai, vai arī jūs varat iesaistīties biznesā un strādāt ar savu galvu. Jebkurā gadījumā, pirmā nedēļas diena var iestatīt tempu visām turpmākajām dienām, tāpēc nepalaid garām savu veiksmi.

Lasi arī: Auras krāsas nozīme

Svari

Pirmdien un piektdien, briesmas var gaidīt jūs katrā soli. Jūsu sliktākās raksturīgās iezīmes var izpausties, kas nobiedēs veiksmi mīlestībā, biznesā un darbā. Mēģiniet sekot līdzi jūsu emocionālajam stāvoklim. Koncentrējoties uz biznesu, jūs varat tikt galā ar impulsivitāti. 22.jūlijā jūs varēsiet atskatīties un novērtēt to, kas jums pagājušajā laikā ir bijis vai var nebūt izdevies. Svarus papildinās veiksme, lai jūs varētu droši veikt pašanalīzi, kļūdas analīzi, ilgtermiņa plānošanu un pirkumus.

Skorpions

Šonedēļ Skorpioni būs neticami pozitīvi. Piektdien, sestdien un svētdien jums vajadzētu darīt darbu un mīlestības lietas, jo palielināsies jūsu pašapziņa, būs optimisms, slēptie negatīvie procesi jūsu prātā izzudīs. Iesaisties intuīcijas attīstībā – strādā vairāk intelektuāli, palielini enerģiju, nesēdi dīkstāvē. Sestā sajūta var glābt jūs no fiasko. 16.jūlijs var būt vērtību pārmaiņu diena, palielinot neatkarību un darba spējas. Daudzus Skorpionus gaida jauni sasniegumi. Jūs varēsiet nostiprināt pozīcijas jomās, kuras jūs uzskatāt par prioritārām.

Strēlnieks

20. jūlijā un 22. jūlijā mēģiniet darīt visu, kas ir iespējams, lai nezaudētu garīgo saikni ar cilvēkiem, kuri jūs atbalsta. Šīs būs brīnišķīgas dienas, lai stiprinātu draudzību un mīlestību, kā arī komandu darbu. 16. jūlijs ir lielu grūtību, nemieru, izpratni par pagātnes kļūdām, nežēlību un piespiedu vientulību diena. Lai kaut kā izdzīvotu šīs problēmas, jums ir nepieciešams vairāk vitalitātes un psiholoģiskās izturības, tāpēc vērojiet savu veselību.

Lasi arī: Saki šīs 6 frāzes sievietei un tu viņai liksi justies mīlētai un cienītai

Mežāzis

Svētdien, vislabāk ir pavadīt kādu dienu izklaidē un atpūsties. Uzmundrināšana 22.jūlijā palīdzēs mainīt situāciju, iepirkšanās, ilgtermiņa plānošana. 20. jūlijā jūs varēsiet pabeigt vissvarīgākās lietas. Neatstājiet neko uz vēlāku šajā dienā – mēģiniet uzņemties visu, ko liktenis jums piedāvās. Būt diplomātiskākam – tas veicinās cieņu pret kolēģiem, draugiem un jūsu mīļoto. Šajā dienā jūs varat saņemt līdzekļus, atklāt jaunus ienākumu avotus.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram veiksme var smaidīt 16. jūlijā un 20. jūlijā. Šīs būs brīnišķīgas dienas, lai realizētu savu likteni, realizējot no dzimšanas tev uzlikto enerģijas potenciālu, kā arī aktīvai atpūtai, komunikācijai un flirtam. Ūdensvīram šonedēļ nebūs reāli bīstamas dienas. Šādos laika posmos jūs varat droši sākt savu brīvdienu, meklēt dvēsele draugu. Bet darbā jums ir nepieciešama aprūpe un piesardzība.

Zivis

Pirmdien jūs varat sākt nopietnas komunikācijas un mācīšanās problēmas. Var būt sadursmes ar ienaidniekiem un nelabvēlīgajiem. Atjaunojot spēku un enerģiju pēc nepatīkamas sarunas, tiks veicināta koncentrēšanās uz mājas lietām un ierastajām problēmām, uz radošumu. Apmācības ir labāk atlikt, jo jums var rasties problēmas ar atmiņu. 20.jūlijā un 22.jūlijā būs visnopietnākā nedēļā, tāpēc mēģiniet tās veltīt lietām, kas jums dod prieks. Mainiet situāciju piektdienā un svētdienā, lai veiktu mājsaimniecības darbus, plānošanu un iepirkšanos.

Leave a Comment