Horoskops nedēļai no 23. jūlija līdz 29. jūlijam – notikumiem bagāta nedēļa!

Dvīņi

24. un 29.jūlijs ir dienas, kad veiksme laistīsies visās krāsās, tādēļ Dvīņiem šajās dienās labāk pievērst uzmanību mīlas lietām un radošumam. Šajās dienās varat droši mainīt situāciju vai tēlu, doties komandējumos un atvaļinājumā. Dvīņiem visbīstamākais būs retrograda Merkurs, sākot ar 26. jūliju. Esiet uzmanīgāki ar meliem un neprecīzu informāciju, kas jums nāks no ārpuses. Pat visvairāk lojālie draugi var jūs maldināt. 26. jūlijā mēģini nepaaugstināt nepatikšanas.

Lasi arī: Kā katra Zodiaka zīme cīnās ar stresu

Vēzis

Trīs bīstamākās dienas Vēzim ir 25., 26. un 27. jūlijs. Tas darbosies darba dienās, tādēļ labāk neriskēt finanšu jautājumos, nestrīdēties ar priekšniekiem. Šajās dienās mēģiniet palikt savā komforta zonā. Ja ir iespēja, labāk ir nodarboties ar pašpārliecinātību un atpūtu. 24. un 29.jūlijs jums būs pozitīvs. Šajās dienās būs daudz vieglāk izdarīt grūtu izvēli, veidot nākotnes plānus un veikt pat skarbāko kritiku. Otrdiena būs pieaugošas radošās enerģijas diena, tāpēc jūs varat to pilnībā veltīt darbam, nebaidoties atpūsties.

Lauva

Lauvām jāpievērš uzmanība laikam no 24. līdz 27. jūlijam. 24., 25. un 27. jūlijā šīs emocionālās dienas ir ideāli piemērotas pilnīgi jebkurai uzņēmējdarbībai, sākot no darba līdz iepazīšanās un ceļošanai. 25., 26. un 27. jūlijs, mēģiniet izmantot šo laiku, lai cīnītos ar bailēm un nedrošību. Šajā nedēļā praktiski nebūs negatīvas dienas, bet nevajadzētu zaudēt rīcības brīvību pašā nedēļas sākumā un beigās.

Jaunava

No 26. jūlija līdz 28. jūlijam, Jaunavām šo laiku vajadzētu izmantot maksimāli. Jūs varat mēģināt tikt galā ar visnoderīgākajām lietām, veltīt laiku mīlestībai, flirtēt, iepirkties. Neuztraucieties šajās dienās. 24. jūlijs – bīstamākā nedēļas diena Jaunavai. Visuma pazīmes var brīdināt par briesmām, tāpēc otrdien jums būs jāpievērš uzmanība jebkurai mazai lietai. Problēmu spiediena risināšana nebūs viegla, bet labāk nezaudēt pašpārvaldību.

Lasi arī: Kā pavadīt atvaļinājumu, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Svari

26. un 27., un 28. jūlijā jums jābaidās no garastāvokļa un pārliecības maiņām. Tas ir bīstams laiks piedzīvojumiem un lieliem finanšu riskiem. Ir daudzi iemesli, kāpēc veiksme jūs apiet. No 26. jūlija līdz 28. jūlijam šie iemesli var būt vairāk, bet neuztraucieties par to iepriekš. Citās dienās mēģiniet pavadīt tik daudz laika, cik vien iespējams, ar tuviem cilvēkiem un atjaunot enerģiju, pienācīgi atpūšoties. Aktīva atpūta palīdzēs jums kļūt stiprākiem un produktīvākiem darbā, mīlestībā un citos virzienos. 27. un 28. jūlijā horizontā var parādīties veiksmes pazīmes.

Skorpions

Laikā no 26. līdz 28. jūlijam Skorpionam vajadzētu pastiprināt visus savus iekšējos resursus. Šīs būs ļoti labas dienas, lai pārvarētu grūtības, jo Visums centīsies no jums noņemt slēptos triecienus. Šajās dienās ir labāk virzīties tikai uz priekšu, bez bailēm un bez šaubām. Otrdiena jums būs visnopietnākā. Iespējams, ka pastāv lieli strīdi un asi konflikti, enerģijas trūkums un pašapziņas trūkums. Otrdien, jums labāk jāuzmanās no nepareizas prioritātes un šaubām jūsu darbībās.

Strēlnieks

Strēlniekiem veiksme var pasmaidīt jebkurā laikā, bet maksimālā iespējamība tam būs otrdien. Tas būs lieliska diena pašizpausmei, radošam un intelektuālam darbam, iepirkšanās un sazināšanās ar tuviem cilvēkiem. Varat viesoties un varat droši uzaicināt viesus, ja tam ir iemesli un vēlmes. Svētdien jūs varat redzēt savus trūkumus un veicināt greizsirdību un skaudību. Daži cilvēki to var izmantot, lai sasniegtu savus mērķus. Vājš Strēlnieks var nokļūt uz zoba tiem, kam patīk “ēst” citu cilvēku problēmas.

Lasi arī: 6 galvenās pazīmes, kas norāda uz patiesu mīlestību

Mežāzis

Tagad šīs nedēļas laikā Mežāzis būs laimīgs. 27. jūlijs ir Mēness aptumsums, kuru jums vajadzētu izmantot pēc iespējas aktīvāk. 25., 26. un 27. jūlijs būs patiesi veiksmīgi datumi jebkurai lietai. Neturieties pie sistēmas un nebaidieties eksperimentēt. Tas būs lielisks laiks apmācībai, vides maiņai, jaunu globālu un vērienīgu mērķu sasniegšanai un noteikšanai. Īpaša uzmanība ir pievērsta finanšu jomai.

Ūdensvīrs

27., 28. un 24. jūlijs, iekšējās pieredzes var izlīdzināties, sarežģītas attiecības ar citiem līmeņiem. Ja jūs atradīsiet spēku, lai parādītu izpratni un diplomātiju, jūs varat sasniegt augstumus mīlestībā un darbā. 26. jūlijā jums tiks atņemta pilnvērtīga sevis apzināšanās, spilgtums, harizma un aktivitāte. Varbūt jūs šajā dienā kļūsiet ļoti gausi, tāpēc labāk neplānot neko sarežģītu.

Zivis

24. un 29.jūlijs, jūs varat kļūt ļoti nervozs un pretrunā. Vientulība šajās dienās būs labākais veids, kā sasniegt harmoniju. Mīlestībā jums ir jāatrod veids, kā tikt galā ar greizsirdību. 27. un 28. jūlijs, var ietekmēt jūsu garastāvokli, kā arī vēlmi strādāt. 5 no 7 dienām jums būs diezgan grūtas. Tas nenozīmē, ka jums ir nepieciešams dzīvot pastāvīgā spriedzē. Tikt galā ar negatīvās enerģijas pieplūdi palīdzēs, palikšana pie saviem principiem un savlaicīga atpūta. Pareiza enerģijas izlietošana jums dos labumu – prioritāte jāpiešķir savām interesēm.

Leave a Comment