Ideālais partneris saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi 2019. gadā

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Atzīst to: jūs apzināti kāpjat uz vienu un to pašu grābekli, sākot attiecības ar viņu, gaidot katru reizi, kad viņš mainīsies. Bet viss paliek kā iepriekš. 2019. gadā mēģiniet mainīt sava cilvēka veidu. Mainiet savu dzīvi, izkāpiet no komforta zonas. Tad jūs satiksiet savu mīlestību.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Pietiks just vainu par saviem augstajiem standartiem. 2019. gadā jūs joprojām atradīsiet kādu, kas atbildīs tiem. Nebaidieties būt ar kādu, kurš vēlas ieguldīt savu laiku un enerģiju jums. Jūs pats no sevi ļoti pieprasāt. Un tāpēc, jums ir tiesības būt prasīgiem pret partneri.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Jūs esat pārāk labs. Jūs vienmēr izkāpt no ādas tikai, lai palīdzētu citiem. Un tas ir labi, jo vienīgais veids, kā jūs jūtaties apmierināts ar sevi. Bet šī iemesla dēļ jūs vienmēr izvēlaties vīriešus, kuriem nepieciešama palīdzība. 2019. gadā izvēlieties kādu, kas spēj dzīvot bez jums. Un diezgan labi.

LASI ARĪ: 6 hormoni ir atbildīgi par tauku uzkrāšanos un lūk, kā tos izslēgt

Skorpions (23. oktobris – 22. novembris)

Tu mīli ātru dzīvesveidu. Tu sagrāb jebkuru iespēju mīlestībā. Un tu ilgi neceremonējies, netērē savu laiku „prelūdījām”. Un tieši tāpēc tava sirds bieži ir salauzta. 2019. gadā tu tiksies ar kādu, kurš iemācīs tev lēnām baudīt šo procesu, un tu pārtrauksi zagt tādus vērtīgus kopīgus mirkļus no sevis.

Strēlnieks (23. novembris – 21. decembris)

Tev ir jābūt godīgam ar sevi un jāatzīst, ka nepareizu iemeslu dēļ tu uzturi savas pašreizējās attiecības. Un tās ir diezgan virspusējas. 2019. gadā satiksies ar kādu, kurš tev parādīs, cik lieliski ir patiesi mīlēt citu personu. Un, kamēr viņš tevi mīl, pretī.

Mežāzis (22. decembris – 20. janvāris)

Tev ir jāsaskaras ar kādu, kas ir pietiekami konsekvents. Kā Mežāzim, tev patīk pastāvīgi mainīt sevi. Un tas nozīmē, ka tev nebūs viegli, jo tas prasa piepūli. Tev ir vajadzīgs tāds, kas paliks kopā ar tevi pat tad, ja tu iesi cauri sliktākiem laikiem.

LASI ARĪ: 4 patiesības par ēterisko enerģiju

Ūdensvīrs (21. janvāris – 18. februāris)

Esi reāls. Tu nevarēsi tikties ar perfektu cilvēku. 2019. gadā pamet meklējumus pēc skaistā prinča. Tā vietā pievērsiet uzmanību tam, kurš, lai gan nav bez trūkumiem, ir gatavs un vēlas būt kopā ar tevi. Tu būsi pārsteigts, cik daudz laimes viņš var tev dot.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Varbūt tev nevajadzētu iet tālāk par savu sociālo loku, meklējot mīlestību. 2019. gadā aplūko tos, kas jau ir tavā dzīvē. Varbūt tava patiesā mīlestība ir tuvu.

avots: esotericblog

Leave a Comment