Palikt draugos ar bijušo – ko tas nozīmē un kā tas izpaudīsies

Palikt draugos ar bijušo

Palikt draugos ar bijušo – tas ir diezgan normāli, ka pēc tam, kad esi izšķīrusies ar savu draugu, ar kuru kopā esi bijusi ilgu laiku, vēlies, lai jūs paliktu draugi.

Tas, ka esat atteikušies no jūsu attiecību romantiskās daļas, vēl nenozīmē, ka jūs viens otru ienīstat.

 

Palikt draugos ar bijušo: Apsveikt viņu dzimšanas dienā.

Šāda veida draudzība, kur jūs uzturat mazu kontaktu, neko ļaunu nenodarīs (ja vien pati nesāksi vēlēties ko vairāk). Tādā veidā tu viņam pasaki, ka domā par viņu, vēl aizvien atceries un galvenais – esi iegaumējuši šo svarīgo datumu viņa dzīvē.

 

Sūtīt interneta saites, kuras viņam noteikti patīk.

Šis ir posms, kur attiecību uzturēšana var kļūt bīstama. Tomēr, ja jūs abi dalījāties kādreiz vienā interesē, piemēram, abi spēlējāt šahu, un tu viņam sūti kaut ko saistībā tikai ar konkrēto lietu, tas vēl nav nekāds drauds. Tomēr šādu kontaktu tu vari uzturēt tikai līdz brīdim, kad būsi jaunās attiecībās un tavs jaunais draugs par to būs informēts. Un nebrīnies, ja viņam tas nepatiks!

Lasi arī: Stjuarte atklāti izstāsta par to, kas patiesībā notiek lidmašīnās augstu debesīs

Kopīgi pasākumi

Ja jums abiem ir viena draugu kompānija, tas ir diezgan jauki, kad jūs abi varat viens otru ieraudzīt un pavadīt laiku kopā. Tomēr, ja jūs tādā situācijā būsiet spējīgi uzturēt normālu kontaktu, jūsu draugi to novērtēs. Bez strīdiem, bez drāmas – viss mierīgi un patīkami!

 

Jūs esat labākie draugi

Ja jūs abi nespējat aprast ar šķiršanās domu, tad var sanākt, ka pēc attiecību izbeigšanas jūs tomēr turpināt satikties un pavadāt laiku kopā – gluži kā labākie draugi. Tu viņam stāsti visu, un viņš visu stāsta tev – tomēr tas nevilksies mūžīgi, jums tomēr ir jūtas vienam pret otru. Vai nu tas novedīs līdz atkārtotai saiešanai kopā vai arī kāda dzīvē parādīsies cits cilvēks, un tas viss būs jāizbeidz – gribi vai negribi kādam sāpēs.

 

Avots: www.womenshealthmag.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">qwerty</cite>

    Bullshit! Tas ir tapat ka mammai prasit: vai es varu atstat sev suni, kurs aizgajius uz labiem medibu laukiem

  • <cite class="fn">MortimerX</cite>

    Šis ir atkarīgs no šķiršanās iemesliem. Ja šķiršanās iemesls ir neatrisināts konflikts un abi iesaistītie vēlas atlikušu mūžu turēt naidu uz otru, tad draudzība nav iespējama. Savukārt, ja šķiršanās iemesls ir fakts, ka abām pusēm ir atšķirīgi mērķi tālākai dzīvei un viņi lieliski apzinās, ka kopā tos abus nepiepildīs, tad draudzību var mierīgi saglabāt. Galvenais neuztvert partneri par savu īpašumu un neizvirzīt viņam kādus mistiskus pienākumus, tad ir viegli ne tikai otru cilvēku palaist, bet arī sadzīvot ar viņu.

  • <cite class="fn">Maris</cite>

    Vnk stulbumu te raksta. Padomājāt kādēļ cilvēki taisa pašnāvības. Šīs naivās cerības dēļ draugi

  • <cite class="fn">liga</cite>

    Dabā pierādījies ,ka nevar būt draudzība starp vīrieti un sievieti,lai arī kāda no pusēm domā ,ka tā ir tikai ļoti perfekta draudzības izpausme no pretējas puses,kuru iedomājamies par draugu,vai arī….Atceros joprojām iepazinos ar fantastisku vīrieti,viņā patika viss ,joprojām patīk,lai arī pagājuši gadi 9 un esmu laimīgi precējusies,un gribu ar viņu draudzēties,bet zinu,un sevi šaustu,ka tas nav iespējams,jo neturpināju attiecības viena iemesla dēļ..svīšana,piles piles piles..vienīgā lieta ko tā ārī nevarēju pateikt,jo domāju,ka aizvainošu.Ir tik idiotiski apzināties tik stulbu atrunu,bet kad ir sekss un viss ko vēlies no vīrieša,un ir sviedri kas vienkārši tek..ar sarunām vien tālāk netiksi,ja gribi vīrieti fiziski,bet atkal sviedri.Sviedru dēļ pametu savu mūža vīrieti..skarbi.Bet gribu joprojām draudzēties ,un reizē baidos,jo sev neuzticos,jo tuvums…Un tas nozīmē,ka ka nekad nevarēšu draudzēties ar bijušo,lai kā to vēlētos,jo šķir tikai..

Leave a Comment