Krūšturis – cik bieži tas ir jāmazgā?

Mēs bieži iestrēgstam pie saviem skapjiem, domājot par to, vai to smuko krekliņu vai krūšturi var uzvilkt vēl vienu reizi pirms mazgāšanas.

Tagad ir atklāts tas, cik bieži patiesībā krūšturi būtu jāmazgā – iegaumē to!

Lasi arī: Kā saņemt atbildi uz savu jautājumu sapnī

Tev nevajadzētu mazgāt krūšturi pēc katras nēsāšanas reizes

Mazliet atkāpies, ja esi apsēsta ar tīrību. Pārāk bieža krūštura mazgāšana var nodarīt vairāk ļauna nekā laba. Ja mazgāsi krūšturi katru dienu, tas zaudēs savu elastību, kas ir vajadzīga, lai krūšturis nodrošinātu vajadzīgo atbalstu. Kad tas zaudē savu formu, no tā vairs nav nekādas jēgas.

Neskaitot to, ja daudz svīsti, pagaidi trīs vai četras nēsāšanas reizes pirms mazgāšanas

Mazgāšanas biežums ir atkarīgs no tā, cik aktīva esi. Ja daudz svīdīsi dienas laikā, krūšturi noteikti nāksies mazgāt biežāk. No otras puses, ja krūšturi uzvelc tikai uz kādu laiciņu, tas neskaitās nēsāts. Tātad tavs mežģīņu krūšturis, kuru nēsā tikai svētku pasākumos tavā atvilktnē var pastāvēt vēl kādu laiciņu. Bet sporta krūšturi gan mazgā pēc katras lietošanas.

Lasi arī: Rožu audzēšana: kā ietaupīt uz rožu stādiem ar grieztu ziedu palīdzību

Par “rotāciju” nevajag tik ļoti uztraukties!

Mēs tev dodam atļauju aizmirst, kuru krūšturi vilki vakardien. Tev vajadzētu mainīt krūšturus, kurus velc, bet, ja divas dienas pēc kārtas uzvilksi vienu un to pašu krūšturi, tā nebūs problēma. Pa nakti novelkot krūšturi tam ir pietiekami daudz laika, lai atgūtu savu elastību un formu.

Izvairies no žāvētāja!

Krūšturus labāk ir žāvēt dabīgā ceļā – tos nevajag likt žāvētājā. Lielais karstums, kas no tā nāk, krūšturi var sabojāt, un tas vairs nebūs derīgs nēsāšanai.

Avots: idejukabata.lv

Leave a Comment