Lieliska sieviešu imidža izvēle franču stilā

  • Nav iespējams nepamanīt meiteni, kas ir tērpta franču dāmām raksturīgajā gaumē.

LASI ARI: Saule Zivīs: laiks, lai izlabotu kļūdas

  • Francijas sievietes augstu vērtē kvalitāti. Francūzietes pamata skapi raksturo vairāku augstas kvalitātes lietu klātbūtne, vienkāršu griezumu kompensē dārgs audums.
    Šīs lietas var viegli apvienot savā starpā, šādi komplekti ir universāli: jūs varat doties uz biroju no rīta un vakarā doties uz restorānu.

  • Kakla šalle ir ideāli piemērota sievišķīgam un seksīgam izskatam.

  • Neatkarīgi no apģērba, viņš mudinās uzsvērt tavu sievišķību. Bez tā unikāla tēla radīšana nav iespējama.
    Trauslums un smalkums, viegla bezrūpība un apdares greznība kļūst redzami tikai perfekti šūtos apģērbos. Vienkāršās līnijas, uzstādītas vai vaļīgas malas un izsmalcinātība vienmēr uzvar.

LASI ARĪ: 5 vēstījumi no eņģeļa, kas palīdzēs jums noteikt dzīves mērķi!

  • Lūk vienkāršība un elegants vienā flakonā.

  • Šo stilu izceļ fakts, ka sieviete cenšas uzsvērt šādas figūras priekšrocības kā vidukli un gurnus. Tas padara tēlu sarežģītāku un perfektāku.

LASI ARĪ: Sargieties: šīs 5 Zodiaka zīmes ņem daudz vairāk, nekā tās dod!

  • Vienkārši atkārtojiet šos stilīgos tēlus, un jūs uzvarēsiet kādu cilvēku!

PADOMS

Daži cilvēki zina, ka īstu franču sieviešu garderobē ir pamata apģērbs, kas ir piemērots jebkuram pasākumam. Es iesaku jums nedaudz atvērt viņu garderobi un uzzināt, kas jums jāvalkā, lai justos kā īsta Parīzes iedzīvotāja.

Franču sievietes ignorē rotaslietas, īpaši spilgtas, un minimāli izmanto piederumus: tās valkā tikai funkcionālākās lietas – ērtas un ietilpīgas somas, siltas cepures un šalles. Ir jāsaprot, ka tipiskās francūzietes, kas ir upli svārki, berete, cimdi un sarkana lūpu krāsa, tēls palika divdesmitajā gadsimtā un tam nav nekāda sakara ar mūsdienu Franciju.

avots: takprosto

Leave a Comment