Mīlestības horoskops nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – nesteidzieties risināt attiecību problēmas!

Lauva

Aktīvā Saule, kas nonāk spilgtā aspektā, norāda Lauvām: viss kļūst labāk. Tie, kas dzimuši zem šīs zīmes, atradīs ceļu uz laimi. Viņi var iegūt visu, bet mīlestība sagaida īpašus panākumus. Neaizmirstiet ieskatīties šajā aizraujošajā ceļojumā. Agrāko attiecību pieredze ļaus paglābties no pašreizējās problēmas.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – būs nepieciešams iziet no komforta zonas!

Jaunava

Eksperti atgādina Jaunavām: Merkurs joprojām ir Vēzī. Attiecību un strīdu izskaidrošana ar partneri radīs stresu un nemieru, ja Jaunavas turpinās izdarīt spiedienu uz mīļoto (kaut arī ar labiem nodomiem), viss var beigties ar neveiksmi. Ir jādomā par to, kā ātri panākt mierīgu attiecību harmoniju.

Svari

Svari būs pieraduši pie fakta, ka Venēra Dviņos izraisīs dīvainu notikumu parādīšanos, biežas garastāvokļa un virzienu izmaiņas. Šajā nestabilitāte iet ne tikai šonedēļ, bet arī visu jūniju. Pārvarēt jebkādas grūtības palīdzēs sirsnība. Astrologi iesaka vairāk runāt ar partneri, apspriest problēmas un pieredzi, nevis saglabāt tos.

Skorpions

Skorpioniem nekas nav jāuztraucas: antagonists-Venēra zaudēs savu spēku, lai miers ienāktu personīgajā dzīvē. Vienīgā lieta, kas šonedēļ var radīt diskomfortu, ir grūtības ar mīļotā radiniekiem. Bet tās ir nelielas negatīvas svārstības; vissvarīgākais ir tas, ka mīlestībā esošie Skorpioni varēs sasniegt harmoniju ar partneri un vientuļajiem cilvēkiem, atrast viņu mīlestību.

Strēlnieks

Mājsaimniecības problēmas, materiālās grūtības, partneru problēmas – tas ir, ko saka Strēlnieka Saules aspekti. Tas nenozīmē, ka tā būs problemātiska nedēļa, bet jums būs jābūt spēcīgiem nerviem, jo īpaši pirmdien, otrdien un piektdien. Bet atlīdzība būs piemērota: attiecības ar savu mīļoto uzlabosies, un vientuļie Strēlnieki varēs tikties ar viņiem.

LASI ARĪ: Kā pievērst vīrieša uzmanību, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

Mežāzis

Saskaņā ar astroloģiskām tendencēm būs nepieciešama izturība un gatavība rīcībai. Tuvojas personīgās izmaiņas, un ir pilnīgi iespējams, ka ir pienācis laiks atlaist kaut ko pazīstamu. Pašlaik Mežāzim vissvarīgākais ir atstāt komforta zonu pēc iespējas rūpīgāk, lai nekaitētu sev vai viņu attiecībām.

Ūdensvīrs

Venēras pāreja uz Dvīņiem radīs enerģijas izsmelšanu, bet problēmu skaits nesamazināsies. Ūdensvīram būs jāstrādā ar pilnu jaudu, spējot pievērst uzmanību visām dzīves jomām. Vitalitātes avots būs ģimene. Emocionālā saruna, kopīgs darbs un iebrukumi pasaulē būs galvenais Ūdensvīra un viņu laimīgo pavadoņa laimes recepte.

Zivis

Venēra ir pilnībā zaudējusi spēku, bet Zivīm tas nav brīdinājums, bet izaicinājums. Astrologi iesaka viņām flirtēt, satikties, tērzēt. Tikai šādā veidā būs iespējams aktivizēt savu personīgo dzīvi un  atspoguļot negatīvo. Romantiskas izjūtas un karstas konfesijas jau sen gaida savu laiku. Nedēļa nesīs daudz iemeslu, lai smaidītu ar laimi, galvenais ir dot impulsu.

avots: dailyhoro

Leave a Comment