Mīlestības horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – radīsies enerģija, lai atrisinātu personīgās problēmas!

Izejošā gada beigās ir nepieciešams virzīt visus spēkus, lai stiprinātu mīlestības attiecības un atbrīvotos no vientulības. Astrologi palīdzēs jums ar padomiem, kurus var atrast nedēļas horoskopā.

2018. gada pēdējā nedēļa jums ir sagatavojusi daudzas pozitīvas pārmaiņas, un lielākā daļa no tām notiks personiskajā dzīves sfērā. Šajā laikā zvaigznes kļūs labvēlīgākas, lai jūs varētu izmantot savu enerģiju, lai atrisinātu personīgās problēmas. No 24. līdz 30. decembrim dažas Zodiaka zīmes varēs uzlabot attiecības ar savu partneri un atrast mīlestību. Grūtās situācijās eksperti iesaka izmantot mīlestības horoskopa padomus.

Auns

Kamēr Venēra antagonists ir vājākā stāvoklī, Auna zīmes pārstāvji varēs atrisināt konfliktus ar mīļoto cilvēku un  atrast viņu mīlestību. Sakarā ar to, ka nedēļas laikā Auns zaudēs planētu atbalstu, jums nevajadzētu radīt jaunas iepazīšanās apšaubāmās vietās un sociālajos tīklos. Pretējā gadījumā mēģinājumi iegūt mīlestību var kļūt par nepatikšanām.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gadam – var rasties sarežģījumi

Vērsis

24. decembris ir veiksmīgākā diena šonedēļ. Šajā laikā Vērsis var drosmīgi veidot jaunus paziņas vai sazināties ar partneri par intīmām tēmām. Tomēr no 25. decembra viņu patrons Mēness zaudēs savu spēku. No šīs dienas Vērsim nevajadzētu doties uz randiņiem un kārtot attiecības ar mīļoto cilvēku. Jebkurš strīds var izraisīt nopietnas sekas un pat izraisīt šķiršanos.

Dvīņi

Merkurs tiks vājināts visu nedēļu, un tāpēc Dvīņi var būt pretrunā ar mīļoto, pamatojoties uz naudu. Lai izvairītos no nopietniem strīdiem, šajā periodā jums nevajadzētu risināt finanšu jautājumus, un labāk nepieskarties šim jautājumam ar savu partneri. Vientuļos Dvīņus sagaida patīkama paziņa, bet attiecības, visticamāk, netiks pārvietotas uz nopietnāku līmeni. Šajā laikā ir jāpievērš uzmanība  likteņa zīmēm: tas, iespējams, ir ar palīdzību, ko Dvīņi varēs uzzināt par gaidāmajām izmaiņām viņu personīgajā dzīvē.

Vēzis

Šonedēļ Vēzis nebūs ļoti noraizējies par personīgām problēmām. Mēness vājinātās ietekmes dēļ šī zvaigznāja pārstāvji var būt pārāk iegremdēti savās domās, kas savukārt var izraisīt partnera aizdomas. Ir iespēja, ka nedēļas sākumā vientuļie Vēži varēs satikties ar personu, kas atbilst viņu ideāliem. Tomēr nav vēlams veidot ilūzijas, jo, visticamāk, romāns beigsies pārāk ātri.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – atveriet sevi pozitīviem notikumiem!

Lauva

Šonedēļ Lauvām būs nepieciešams daudz enerģijas, lai risinātu personīgās problēmas. Planētas nesniegs palīdzību, tāpēc jums būs jāpaļaujas tikai uz sevi. Lai risinātu pārpratumus un rastu kopēju risinājumu uzkrātajām problēmām, ir nepieciešams ar partneri atklāti sarunāties. Vientuļajiem Lauvām ir vērts parādīt uzticību un organizēt sev vēlamo randiņu.

Jaunava

Sakarā ar Merkura vājināto ietekmi, Jaunava var būt pārāk iegremdēta finanšu un biznesa problēmās. Tas draud radīt neapmierinātību ar partneri un izraisīt konfliktus. Šīs konstelācijas vientuļos pārstāvjus gaida jaunas paziņas, tomēr nebūs iespējams atrast pastāvīgu dzīves partneri.

Svari

Šonedēļ Svari var šaubīties un pat domāt par pašreizējo attiecību izbeigšanu. Dažreiz šīs konstelācijas pārstāvjiem var šķist, ka nekādas pūles nepalīdzēs glābt mīlestības savienību. Bet, ja jūs dzīvojat kopā, tad būs pozitīva tendence. Šajā laikā jums vēlreiz jāatgādina savam partnerim savas jūtas, jāorganizē romantisks randiņš vai jāatzīstas mīlestībā. Bet vientuļie Svari var atlikt mīlestības meklējumos, jo pozitīva rezultāta varbūtība ir ļoti maza.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – atrodiet savu ceļu cīņā ar problēmām!

Skorpions

Šajā laikā partnerim var būt nepieciešams Skorpionu atbalsts, tāpēc šī zvaigznāja pārstāvjiem būtu jāpiešķir vairāk laika otrajai pusei. Nepieciešams pievērst uzmanību mīļotajai personai, un tad nākotnē viņš savstarpēji atbildēs Skorpionam. Šonedēļ vientuļiem Skorpioniem var parādīties slepens cienītājs. Iespējams, šī persona jau ir tuvu, tikai pagaidām viņam ir grūti dalīties ar saviem nodomiem, taču drīz būs grūti slēpt savu mīlestību.

Strēlnieks

Nedēļa būs veiksmīga vientuļajam Strēlniekam, jo ​​viņi varēs iepazīties. Jaunais romāns ļaus viņiem abstrakti atdalīties no darba ņēmējiem un mājsaimniecības darbiem un palīdzēt viņiem iegremdēties romantiskā atmosfērā. Mīļotājiem un ģimenes Strēlniekiem jāsāk saruna par kopīgu nākotni, lai uzzinātu par partnera nodomiem. Ja pāris nav izveidots, attiecības var beigties Jaunā gada priekšvakarā.

Mežāzis

Izejošā gada beigās Mežāzis var iegremt pagātnes attiecību atmiņās. Iespējams, tie radīsies, tiklīdz tiksies ar bijušo partneri, pēc tam viņi gribēs atjaunot mīlestības savienību un sākt visu no jauna. Vientuļajiem Mežāžiem vajadzētu sniegtu otru iespēju bijušajam dzīves partnerim. Bet tiem, kas tagad ir attiecībās, labāk ir padomāt, pirms pieņemat steidzamus lēmumus.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gadam pa mēnešiem – pilns ar dažādiem notikumiem

Ūdensvīrs

Pateicoties Saturna atbalstam, šonedēļ Ūdensvīrs varēs iepazīties ar pretējo dzimumu, izmantojot personīgo šarmu un pozitīvas īpašības. Tomēr komunikācijas laikā jums nav jābūt pārāk uzmācīgiem, pretējā gadījumā maz ticams, ka potenciālais partneris vēlētos turpināt tikšanos. Ģimenes Ūdensvīriem ir nepieciešams iegremdēties mājīgā atmosfērā un pavadītu laiku kopā ar savu mīļoto. Tā vietā, lai apmeklētu sabiedriskās vietas, jūs varat organizēt sanāksmi mājās un piedāvāt negaidītu dāvanu otrajai pusei.

Zivis

Nākamā nedēļa būs veiksmīga jauniem pirmsākumiem un mīlestības meklējumiem. Šajā laikā ir nepieciešams pavadīt dienas ar pretējo dzimumu, bet jums nevajadzētu pārsniegt atļautās robežas. Neskatoties uz to, ka Zivju jaunie paziņas var būt ļoti burvīgi, jums nevajadzētu uzreiz uzticēties viņiem, jo ​​pirmais iespaids ir maldinošs. Mēness negatīvās ietekmes dēļ ģimenes Zivis var būt pretrunā ar partneri. Jums nevajadzētu dot piekrišanu, ja viņa vārdos un pārmetumos nav patiesības krituma. Šajā gadījumā labāk ir ļaut jūsu mīļotajam saprast, ka viņi ir nepareizi, bet nekādā gadījumā nevajadzētu turpināt strīdu.

avots: dailyhoro

Leave a Comment