Vientulība: Neticēsi, bet šis paņēmiens palīdz pārvarēt vientulību

Vientulība
Vientulība var radīt nopietnākas sekas, nekā daudzi domā. Zinātnieki ir atklājuši patiesi interesantu paņēmienu, kas palīdzēs cīņā ar vientulību.

Kas tas ir par paņēmienu?

Zinātnieki no Bufalo Universitātes uzskata, ka pārtika, ko lieto cilvēki ir sava veida medikaments ar plašu iedarbību spektru. Pateicoties garšīgai pārtikai cilvēki izglābjas ne tikai no stresa, bet arī no vientulības.

No vientulības glābj tieši iecienītākā pārtika. Kādam tās ir šokolādes konfektes, citam ātrās pagatavošanas ēdieni un citam atkal kaut kas no bērnības. Turklāt, frī kartupeļi, pica un šokolādes produkti vislabāk iedarbojas kā “nomierinošais” līdzeklis.

Pārtika itkā atgriež cilvēku atpakaļ pie laimīgākiem momentiem. Pietam vieni “uzsēžas” uz saldumiem, citi atkal vairāk dod priekšroku treknajiem ēdieniem.

Lasi arī: 5 lielas sieviešu kļūdas, kuru dēļ viņas nevar atrast mīlestību

 

Vientulība – citi paņēmieni

Ir arī citi paņēmieni, ka ļauj uzveikt vientulību!

Par to vairāk raksta portāls abiem.lv! Piemēram, viens no vientulības iemesliem bieži esot miega traucējumi!

Miega traucējumi – viena no pirmajām vientulības pazīmēm. Ilgi nevarat aizmigt, naktī bieži pamostieties, bet dienas laikā netiekat vaļā no miegainības? Izraujieties no šī apburtā loka.

Hroniska neizgulēšanās ne tikai traucē jums kontaktēties ar citiem cilvēkiem, bet arī ir galvenais pastāvīgi sliktā noskaņojuma iemesls un nopietni ietekmē organisma imunitāti. Ko darīt? Lūk, daži mani mīļākie paņēmieni: 30 minūtes pirms došanās pie miera nolieciet malā viedtālruni un planšeti (zilā gaismiņa no ekrāna traucē miegam), ieejiet siltā dušā un iesmērējieties ar ķermeņa krēmu.

Spied ŠEIT, lai uzzinātu, kā uzveikt vientulību ar citām metodēm

 

Avots: myjane.ru

Leave a Comment