Nierakmeņi: Atbrīvojies no nierakmeņiem ar ŠĪ dzēriena palīdzību

Nierakmeņi

Nierakmeņi – viena no mūsdienās izplatītākajām Vese***as problēmām! Ar šo slimību saskaras gan vīrieši, gan sievietes. Nierakmeņi dzīves gaitā var veidoties jebkuram cilvēkam.

Akmeņi var veidoties, ja nav līdzsvarots urīna izstrādes process organismā. Tas var būt saistīts ar to, cik daudz šķidruma izdzerat un vai urīnā ir vielas, kas stimulē akmeņu veidošanos.

 

Nierakmeņi  – simptomi 

1. Uz nierakmeņu un urīnceļu akmeņu esamību bieži vien norāda sāpes. Tomēr simptomi var variēt no spēcīgām sāpēm līdz sāpju neesamībai, un tas ir atkarīgs no akmens raksturīgajām pazīmēm, piemēram, akmens lieluma, formas un atrašanās vietas urīnceļos.

2. Stipras sāpes (nieru kolikas) – Ja akmens bloķē normālu urīna plūsmu caur urīnvadu, rodas stipras sāpes, sauktas par nieru kolikām. Tās ir asas sāpes jostasvietā un sānos (ķermeņa sānu daļā, no ribām līdz gurniem). Sāpes var rasties arī cirksnī vai augšstilbā. Vīrieši var sajust sāpes arī sēkliniekos

Lasi arī: Ja ciet no nierakmeņiem, lūk, kas tev palīdzēs!

Nierakmeņi tradicionālajā medicīnā tiek ārstēti ar kālija citrāta palīdzību, bet, nesen, pētījumi ir apstiprinājuši, ka citronos šī viela ir sastopama dabīgā formā.

Ār*ti no visas pasaules iesaka “Citronu terapiju” nierakmeņu ārstēšanai.

 

Nierakmeņi

Citronos esošā skābe neļauj nierakmeņiem veidoties un pat ir spējīga lielākos akmeņus izšķīdināt, padarīt mazākus. Ja lietosi tos uzturā, samazinās nierakmeņu veidošanās risks.

Visvairāk citronskābe ir sastopama citronos un laimos.

Citronskābes alternatīva, kālija citrāts arī spēj palīdzēt, bet tas nav ne dabīgs, ne tik efektīvs līdzeklis. Tāpat, tas nav lēts.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu recepti, kā mājas apstākļos vari būtiski palīdzēt ar nierakmeņu problēmu

Leave a Comment