Pasākums 10.jūnijā: #VienmērJauns jeb kā būt gatavam nākotnes darbam?

Robotu treneris. Lietotāju pieredzes dizainers. Lielo datu zinātnieks. IT risku vadītājs. Latvijas uzņēmumos ienāk virkne jauno profesiju, kas nepieciešamas mūsdienīgu un inovatīvu risinājumu radīšanai.

Lai saglabātu vietu darba tirgū, jābūt gataviem apgūt jaunas prasmes. Turklāt eksperti norāda, ka, mainoties sabiedrības demogrāfijas rādītājiem, vidējais darba mūžs būs 50 gadu ilgs, kura laikā profesiju katram nāksies mainīt vismaz divas, trīs vai vairākas reizes. Kādas prasmes būtu jāapgūst? Kā noturēties “vienmēr jaunam” šobrīd tik ļoti mainīgajā darba tirgū?

Ielūdzam Jūs uz mediju pasākumu

“#VienmērJauns jeb kā būt gatavam nākotnes darbam?”

10. jūnijā, plkst. 14.00, Dzirnavu ielā 105, Tet

Programmā:

Mediju pasākums

Plkst. 14.00 – 14.30, Kas mainās darba tirgū? Ko mācīties darba tirgū esošajiem?

Evita Simsone, Nodarbinātības valsts aģentūras direktore

Ingrīda Rone, Tet Personāla vadības departamenta direktore, valdes locekle

Uldis Pāvuls, Organizāciju psihologs un treneris

Plkst. 14.30 – plkst. 15.00, Ko dara jaunās profesijas?

Jauno profesiju pieredzes stāsti:

Robotu treneris,

Lietotāju pieredzes dizainers,

Datu zinātnieks.

Meistarklase

Plkst. 15.00 – plkst. 16.30, Kā radīt aplikāciju vai mājaslapu, kas cilvēkiem būs ērta?

Kāpēc vienas aplikācijas ir ērtas, intuitīvas, un tās lieto visi, bet citas nē? To ietekmē ne tikai aplikācijas funkcijas, bet arī UX jeb lietotāju pieredzē balstīts dizains. Tet Lietotāju pieredzes dizainere Madara Zelčāne un digitālo produktu dizainere Inta Bušinska ikdienā pēta un ievieš ērtākos risinājumus. Meistarklasē jauno profesiju pārstāves palīdzēs iepazīt un izmēģināt “Service blueprint” jeb pakalpojumu plānošanas metodi.

Lūdzam pieteikt savu dalību mediju pasākumā, kā arī informēt, ja piedalīsieties arī meistarklasē (tai ir ierobežots vietu skaits), līdz 6. jūnija plkst. 17.00, rakstot [email protected], vai zvanot 26602738.

Leave a Comment