“Pat nabagi neko tādu neēd”: Maksims Galkins parādīja, ar ko Alla Pugačova atvaļinājuma laikā baro bērnus

Maksims Galkins nebeidz pārsteigt un turpina priecēt savus sekotājus ar jauniem videoklipiem, kuros redzama visa ģimene. Viņa sekotāji bija patīkami pārsteigti, ka slavenību ģimenē ēd vienkāršu un pieejamu ēdienu.

Šoreiz Maksims Galkins publicēja video no ģimenes vakariņām, kurā viņš sīki aprakstīja, ko viņa ģimene ēd. Izrādījās, ka Liza un Harijs Galkini bija pieraduši pie vienkārša mājās gatavota ēdiena, nevis pie austerēm un ikriem, kā domāja daudzi interneta lietotāji.

https://www.instagram.com/p/CBVIZs6HYu_/

Lasi arī: Ideālas? Un tagad paskatieties uz šīm sievietēm bez grima!

Alla Pugačova savam vīram pagatavoja spinātu zupu, Harijs ēda bulguru putru un cīsiņus, bet Liza baudīja pērļu grūbas buljonā. Un bērni ēda šādu ēdienu ar prieku, bez sūdzībām un asarām. Tomēr bija arī kritiķi, kuri zvaigžņu bērnu uzturā pamanīja kaitīgus pārtikas produktus, proti, cīsiņus.

https://www.instagram.com/p/B_hWD0lnKdd/

Lūk, daži komentāri:

“Kāpēc bērni visu laiku ēd cīsiņus? Šausmas, pat nabagi neko tādu neēd ”,“ Maksim, vai jūs to visu ēdat reālajā dzīvē? Pērļu grūbas buljonā, makaroni ar cīsiņiem, nu kā tādi parasti studenti, ”rakstīja Maksima pārsteigtie sekotāji.

Tomēr lielākā daļa fanu priecājās par vienkāršo un pieejamo zvaigžņu ģimenes uzturu. “Tik dīvaini, šķiet, ka slavenības ēd melnos ikrus karotēm! Bet tad jūs skatāties, un izrādās, ka viņi ir tādi paši cilvēki kā mēs un ikdienas dzīvē ēd putras, zupas!”,“Ļoti pareizs un veselīgs ēdiens … īpaši bērniem! Putra ir obligāts ēdiens! Un tad nebūs liekā svara!”,“Jā! Ļoti pieticīgs ēdiens! Es domāju, ka jūs ēdat austeres un omārus. Arī mēs, parastie mirstīgie, šādi gatavojam … ”, atzīmēja fani.

 

 

Lūk VIDEO:

https://www.instagram.com/p/BlP_oDyjELb/

Forši!

Lasi arī: Šīm 5 zodiaka zīmēm 2020. gadā mīlestībā veiksies īpaši labi

Fani sarūpēja pārsteigumu Galkinam un Pugačovai un nosūtīja video, kurā viņi apvienoja vairākus kadrus no savu elku dzīves. Īpāši fani ir sajūsmā par aizkustinošajiem video, kuros redzami Liza un Harijs.

https://www.instagram.com/p/CAcwb_Cn7VL/

COMMENTS

Leave a Comment