Sieviešu Horo***ps nedēļai no 10. līdz 16. jūnijam – nostipriniet savu enerģiju un gatavojieties pārmaiņām!

Lauva

Lauvu pārstāvju dzīvē viss būs diezgan labs. Bet būs neaizsargātība – skaudīgas, aizmirstas biznesa vai kaitinošas kļūdas, ko drīzumā var izlaist. Pirmdien, piektdien un svētdien, patrons, Jupiters, nonāks konfliktā ar citām planētām. Dažos gadījumos ir nepieciešama improvizācija un piesardzība. Tas palīdzēs nepalaist garām iespēju, nevis pamest galveno lietu. Lai nesaskartos ar nepatīkamām situācijām, eksperti iesaka attīstīt ieradumu regulāri izpildīt solījumus un pienākumus.

LASI ARĪ: Trīs Visuma pazīmes, kas brīdina par bagātību un veiksmi

Jaunava

Merkura stāvoklis Vēzī atņems spēkus izrāvienam. Šonedēļ vislabāk ir domāt un analizēt neatrisināmas problēmas: jūs noteikti atradīsiet risinājumu, kas ir ne tikai vienkāršs, bet arī efektīvs. Taisnība, balstīties uz citu padomu, nedrīkst, jo viss būs atkarīgs no Jaunavas un viņas centieniem. Jo īpaši nav nepieciešams vienoties par kaut ko, kas nepatīk, lasīt dzīves principus. Astrologi iesaka jums šajā nedēļā uzklausīt sevi un darīt tikai to, kas šķiet pareizi. Vajadzības gadījumā sabiedriskos pasākumus vislabāk atlikt un palikt klusumā.

Svari

Spilgti Saturnas aspekti 10., 14. un 16. jūnijā var nospiest Svarus, lai šaubītos, kur ir nepieciešama ātra reakcija. Kompromisa sarežģītā izvēle vai neiespējamība var izjaukt šīs zīmes pārstāves. Žēl, bet situācija dzīvē var būt akūta – Marss un Neptūns iejauksies. Šonedēļ jums vienkārši vajag izdzīvot, nevis pakļauties detraktoru provokācijām. Pozitīvas domāšanas spēks palīdzēs atrisināt visas pretrunīgās un sarežģītās situācijas par labu Svaru sievietēm.

LASI ARĪ: Visveiksmīgākās un visneveiksmīgākās Zodiaka zīmes

Skorpions

Lai gan visas pārējās zīmes cīnās ar planētu apstākļiem un negatīvo ietekmi, skaistās Skorpionu sievietes var droši skatīties, kā lietas notiek viņu labā. Situācija dzīvē attīstās, taču reāli rezultāti būs mazliet vēlāk, bet tagad jūs varat pievērst uzmanību enerģijas aizsardzības stāvoklim. Ja pēdējos mēnešos Skorpions saskārās ar naudas problēmām vai biežiem strīdiem, jūs varat piešķirt šīs 7 dienas enerģijas tīrīšanai.

Strēlnieks

Uz horizonta ir skaidri nodalīta Saules ietekme, šķērsojot Dvīņus. Strēlniekam būs jābūt piesardzīgam, strādājot ar cilvēkiem pirmdien un otrdien, kad Saules spēki Saturna, Jupitera un Urāna vidū iegūs spēku. Neuzticieties svarīgai misijai vai vērtīgai informācijai tiem, kas vienreiz ir apdraudējuši uzticību. Nav vēlams dalīties ar personīgiem plāniem ar nepiederošajiem: pastāv risks, ka tiks iegūti jauni skaudīgi cilvēki vai arī jūs varat pievienot papildu problēmas. Balstoties uz mūsu pašu spēku, var sasniegt daudz vairāk.

Mežāzis

Retro-Saturns Mežāzim sniegs atdzīvināšanu un dos daudz pieredzes. Labot situāciju izrādīsies vieglāk, ja jūs nezaudējat savu dzīvi ārpus kontroles. Tagad vislabāk ir atbildēt uz priekšlikumiem savlaicīgi, apzināties notikumus un nevilcināt lēmumu pieņemšanu. Aizkavēšanās var radīt problēmas pirmdienā, piektdienā un svētdienā. Šīs dienas vislabāk iztērē radošā meklēšanā, nepievēršot uzmanību problēmām. Astrologi piedāvā lutināt sevi ar sieviešu priekiem, kurus var organizēt patstāvīgi: ceļojums uz spa, ceļojumi uz dabu, garšīgi ēdieni, rokdarbi, vaļasprieki, teātris, izstādes.

LASI ARĪ: 4 pazīmes, ka jūsu ego pakāpeniski izšķīst

Ūdensvīrs

Ūdensvīra sievietēm būs jāstrādā, jāpaliek darbā un jācīnās par tiesībām uz atpūtu. Astrologi piedāvā sagatavoties negaidītiem šķēršļiem, kurus jūs vismazāk sagaidāt. Lai izvairītos no problēmām, labāk ir izveidot rezerves plānu svarīgākajām lietām. Par laimi, tuvojoties nedēļas nogalei, riski tiek samazināti, un līdz sestdienai viss var būtiski mainīties uz labāku. Galvenais ir būt piesardzīgiem un nepalaist garām iespēju papildināt savu vitalitāti.

Zivis

Planētu ietekme, kas radīs stresu un galvassāpes citiem, stiprinās Zivju enerģiju. Tas īpaši attiecas uz sievietēm, kas nebaidās no jaunām izmaiņām un atklājumiem. Astrologi atgādina, ka Jupiters atrodas retro fāzē, kas nozīmē, ka ir vērts būt uzmanīgiem: ir iespējams, ka pagātne atgādinās par sevi, tādējādi novedot jūs maldīgi. Ir vērts padomāt divreiz pirms rakstīšanas saviem bijušajiem partneriem vai otrās iespējas piešķiršanas vīram, kurš vairākkārt maldinājis uzticību. Iespējams, ka jums būs jāatceras par savām kļūdām. Jupiters ar Marsu un Saturnu 14. jūnijā rīkosies nesamērīgi: jums ir jāstrādā pie sevis.

avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment