Sieviešu Horo***ps nedēļai no 11. līdz 17. martam – iespējas radīsies no nekurienes!

Vēzis

Vēža konstelācijas pārstāves gaida diezgan stabila darba un emocionālā stāvokļa nedēļa. Izņēmums – sievietes, kuras nevar atvadīties no pagātnes. Nedēļas darba kārtībā – enerģijas atjaunošana. Mēness pieaugums Vēža zīmei no 15. marta līdz 16. martam dos iespēju gūt panākumus visās jomās, un šis brīdis ir jāizmanto.

LASI ARĪ: 4 neparasti veidi, kā atvērt durvis uz jūsu prāta nezināmo valsti!

Lauva

Lauvu gaida nedēļa, piepildīta ar dinamiku un spilgtiem notikumiem. No 13. marta līdz 16. martam Saule tiksies ar daudzām planētām, kam būs svarīga loma Lauvas liktenī. Enerģijas aizsardzības uzstādīšana palīdzēs atspoguļot negatīvo un pievilkt pozitīvo attieksmi. Neskatoties uz to, ka šonedēļ pastāv liels risks saskarties ar grūtībām dažādās jomās, jums nevajadzētu būt īpaši apbēdinātai – vēlu pavasarī var rasties nozīmīgas pārmaiņas uz labāko.

Jaunava

Reversā Merkura negatīvā ietekme, kas būs īpaši aktīva otrdien, ceturtdien, piektdien un sestdien, var radīt šaubas par to, ka viņām ir nepieciešams ātri reaģēt un pieņemt pareizu lēmumu. Pareizā attieksme palīdzēs jums uzvarēt jebkurā situācijā un nezaudēt pašapziņu. Uzturēt sevi labā formā, ņemot vērā pašreizējo debess situāciju, Jaunavām palīdzēs meditatīva prakse, pateicoties kurai viņas varēs savlaicīgi papildināt savas enerģijas rezerves un vienlaikus mazināt stresu.

Svari

Venēras aspekti otrdien un svētdien radīs neskaidras situācijas un sasteigtus, kļūdainus lēmumus. Šī iemesla dēļ Svariem nevajadzētu plānot kaut ko svarīgu 12. un 17. martā. Bet pārējās dienas ir ideāli piemērotas personīgai un profesionālai izaugsmei. Venēra ir Ūdensvīrā, kas nozīmē, ka nedēļa ir lielisku ideju un jaunu atklājumu gadījumā. Tomēr jums nevajadzētu paļauties uz citu personu palīdzību, jo panākumi būs tieši atkarīgi no Svaru mērķa un darbības.

LASI ARĪ: Kā izdzīvot sabiedrībā, kas pielūdz nepatiesību

Skorpions

Sievietēm, kas dzimušas saskaņā ar šo zīmi, astrologi iesaka pievērst uzmanību enerģijas aizsardzības stāvoklim. Šo periodu raksturo atturētāju un apvainotāju aktivizēšanās. Neuzticieties nekontrolētajai informācijai, tenkām komandā un baumām no neuzticama avota. Vēl viens svarīgs jautājums ir patrona-Marsa atrašanās Vērša zīmē. Ja nesen Skorpions saskārās ar būtiskām grūtībām vai problēmām personiskajās attiecībās, tad ir pienācis laiks palielināt savu enerģiju un stiprināt biolauku.

Strēlnieks

Piesardzība, strādājot ar nepiederošām personām, noderēs no 13. marta līdz 16. martam, kad Saule stāsies spēkā. Astrologi iesaka sievietēm-Strēlniekiem neuzticēties to cilvēku noslēpumiem, kuri jau ir apdraudējuši uzticību, kā arī nepublicēt nākamā mēneša plānus un mērķus. Ir vēlams paļauties tikai uz savu spēku, klausīties – tikai uz savu intuīciju, rīkoties – saskaņā ar sirds gribu.

Mežāzis

Marsa uzturēšanās Vērsī pilnībā pavājinās planētas enerģiju, saistībā ar kuru sievietes Mežāzis var sajust akūtu spēka, motivācijas un pašapziņas trūkumu. Patrons nodos savas pozīcijas, bet tas nenozīmē, ka jums nav jādara nekas. Negaidīti šķēršļi, ja viņi tiksies ceļā, tad tikai pirmdien un ceturtdien. Un pat šajā gadījumā rezerves plāns un ātra reaģēšana palīdzēs izvairīties no tiem.

LASI ARĪ: Vai taisnība, ka melni kaķi sola neveiksmi?

Ūdensvīrs

Pozitīvas dienas Ūdensvīram ir ceturtdiena un svētdiena. Saturna radošā enerģija 14. un 17. martā būs vispiemērotākais sarežģītu dzīves problēmu risināšanai, jaunu vaļasprieku meklēšanai, pārrāvumiem uz priekšu un radikālai pārstrukturēšanai. Bet, ja jūs atlaidīsiet situācijas kontroli un nododat plūsmai, tas var nokļūt nepazīstamos krastos, un iespēja uzlabot dzīvi kļūs par kļūdu.

Zivis

Strīdīga nedēļa gaida Zivis. Tavā zīmē joprojām ir vairākas dažādas planētas, kas radīs iekšēju nesaskaņu un problēmas ar lēmumu pieņemšanu. Ceļš, ko ierosina astrologi, ir paļauties uz savu spēku un klausīties savu intuīciju. Jums nevajadzētu doties tālāk ar cilvēkiem, kas mēģina manipulēt ar jums, lai novērstu enerģijas iznīcināšanu. Garīgās prakses un veselīgs egoisms būs šīs nedēļas panākumu garantētājs.

avots: dailyhoro

Leave a Comment