Zodiaka zīme Strēlnieks: raksturs, Vese***a, ideāla diēta

Strēlnieka pārstāvjiem ir draudzīgs un maigs raksturs. Viņi vienmēr ir labā garastāvoklī un uzlādē ar savu pozitīvo enerģiju visapkārt. Strēlnieks pēc būtības – jautrs. Viņi redz tikai labumu visur un mēģina mainīt pasauli uz labo pusi. Šīs Zodiaka zīmes cilvēki nepārtraukti kustās. Viņiem nepatīk sēdēt un vienmēr skaidri redzēt savu mērķi. Viņi pastāvīgi ir galvā dzemdē idejas, kuras viņi uzreiz ar visu aizraušanos mēdz iemiesot.

Lasi arī: Zodiaka zīme Mežāzis: akmeņi, talismani un krāsas

Vēlmju iegūšana par jaunām zināšanām bieži kļūst par attaisnojumu viena nodoma atlikšanai un pārejai uz citu. Tas ir saistīts ar faktu, ka Strēlnieku intereses ir ļoti daudzveidīgas, un viņi vēlas uztvert milzīgumu. Pēc sirds viņi ir piedzīvojumu meklētāji. Viņi mīl eksperimentus un spontāni var pieņemt svarīgu lēmumu.

Strēlniekiem ir apskaužama dzīvības enerģija un aktivitāte. Viņi droši cenšas sasniegt savu mērķi. Kad mērķis ir sasniegts, viņi sev izvirza nākošo. Tas runā par darbības slāpēm un cīņu par savu eksistenci. Strēlnieku mērķi nekad nav zemi un banāli. Strēlnieki sapņo par augstu un cenšas sasniegt ideālu. Neveiksmju gadījumā Strēlnieks nenolaiž rokas. Viņiem ir pietiekams enerģijas daudzums un optimisms, lai pienācīgi izkļūtu no situācijas un sāktu visu no jauna.

Lasi arī: Nežēlīgie dzīves noteikumi sievietēm

Šīs zīmes pārstāvji nepieļauj saistības un konvencijas. Viņiem nepatīk solījumi, jo ne vienmēr ir iespējams tos izpildīt. Strēlnieki mīl brīvību, viņi cīnīsies par viņu tiesībām un viņu tuvinieku tiesībām. Attiecībās ar cilvēkiem viņi vienmēr ir patiesi un godīgi. Strēlnieki mēģina pateikt patiesību un pieprasīt to no citiem. Viņi ātri uzticas cilvēkiem, viņiem atver viņu noslēpumus, bieži no tā cieš. Strēlnieki izceļas ar labu dabu, laipnību, labestību, žēlastību un labu humora izjūtu.

Sakarā ar aktīvo dzīvesveidu Strēlnieki reti saslimst. Viņu optimistiskā attieksme un nemirstamā enerģija padara tos par pieejamiem nervu sistēmas slimībām. Tomēr, ja Strēlnieks saslimst, viņi to uzskata par katastrofu viņu dzīvē, jo Sli**bas laikā viņi nevar darīt savu lietu. Visneaizsargātākā vieta ķermenī – locītavas un cīpslas. Sakarā ar to pastāvīgo steigu Strēlnieks bieži cieš no lūzumiem, dislokācijas un sastiepumiem. Bieži vien Strēlnieks kļūst par saaukstēšanās upuriem. Lai pastiprinātu imunitāti, ieteicams dzert govju un timiāna novārījumu.

Lasi arī: Tuvākās nākotnes zīlēšana

Diētā Strēlniekam vajadzētu izvairīties no ceptiem un taukainiem pārtikas produktiem. Ir nepieciešams ierobežot garšvielu un eksotisko ēdienu lietošanu. Noderīgi  ir pārtikas produkti, kas satur lielu daudzumu dzelzs, B vitamīni un C. Astrologi iesaka Strēlniekam neēst liesos ēdienus pusdienas laikā, labāk ēst vairāk pa brokastīm. Arī Strēlniekam būs noderīgas pastaigas svaigā gaisā pēc vakariņām. Šī procedūra ne tikai veicina gremošanu, bet arī palīdz saglabāt svaru.

Avots

Leave a Comment