Aizkustinoši un neticami! Meitene ierauga sava mirušā brāļa pārstādīto seju uz cita vīrieša

 Šis stāsts aizsākās jau 1997. gadā, kad Ričards Noriss negadījumā ar ieroci sašāva pats savu seju. Daudzus gadus viņš bija pasaules medijos zināms, kā cilvēks bez sejas (attēlā zemāk).

Fashion-girl-1

Tomēr pateicoties zinātnes attīstībai un 150 ārstu komandai 2012. gadā Ričards ieguva jaunu seju! Ārkārtīgi sarežģītā operācijā viņam seja tika pārstādīta no ceļu satiksmes negadījumā bojā gājušā Rebekas Averano brāļa Džošua ķermeņa. Šī operācija tiek uzskatīta par vienu no sarežģītākajām medicīnas vēsturē. Tā ilga 36 stundas. Ričardam tika atjaunots un nomainīts zoda kauli, zobi, mēle, muskuļi, nervi  u.c. sejas daļas.

fashion-girl-red---inspiring-picture-on-favimcom-we-heart-it-z5hggchk

Daudzus gadus vēlāk Ričards Noriss beidzot satika Džošua māsu – cilvēku, pateicoties kuram viņam atkal ir dzīve. Šo aizkustinošo mirkli dokumentēja un filmēja slavenais raidījums 60 minūtes. Ričards vēlējās personīgi pateikties ģimenei, kas izglāba viņa dzīvi. Kad Rebeka pirmo reizi ieraudzīja Ričardu, viņa vaicāja, vai drīkst viņam pieskarties. Viņa bija šokēta no redzēta, jo viņas priekšā stāvēja “seja ar kuru es uzaugu”!

cute-fashion-girl-Favim.com-574118_original

Tagad Ričards regulāri sazinās ar Džošua ģimeni un vienmēr informē viņus par savu Vese***as stāvokli. Džošua ģimene savukārt ir priecīga, ka caur savu mirušo dēlu ir spējusi palīdzēt traģēdijā cietušam cilvēkam.

Avots: Dailymail

Sadarbībā ar:

zeltene_logo_v1

Leave a Comment