Latvietis – narkokaralis, pelna miljonus un zīmējās ar savu bagātību internetā

1a

Straumietis jau ir ceļā, lai kļūtu par Instagram karali, pateicoties savā lapā ievietotajiem attēliem ar pieticīgi ģērbtām dāmām, privātajām lidmašīnām un marihuānu.

Maikls Straumietis, Advanced Nutrients izpilddirektors, ir pasaulslavens ar marihuānas un tās produktu tirdzniecību un izplatīšanu. Uzņēmums, kas atrodas Kanādā, specializējas medicīniskās marihuānas produktu izgatavošanā.

1aa

Šobrīd Straumietis piekopj izšķērdīgu dzīvesveidu, kā arī viņš dodas uz konferencēm dažādās pasaules valstīs, kā arī uz karstākajām ballīšu pilsētām, kur viņš reklamē savus produktus.

Lai arī viņam bijušas problēmas ar likumu un viņa marihuānas audzēšanas siltumnīcas tikai aizvērtas un apsekotas, viņš ir multimiljonu dolāru vērta uzņēmuma vadītājs.

Straumietis ir dzimis Portlendā, Oregonā, viņa ģimene bijusi diezgan nabadzīga. Viņa tēvs pusaudža gados Mir*s un viņa māte kļuvusi atkarīga no narkotikām.

30-interesanti-fakti-2-4

Kad viņš bija 19 gadus vecs, viņš izveidoja piemājas mauriņu kopšanas uzņēmumu, jo viņš nevēlējās darīt parastus darbus.

23 gadu vecumā, divi draugi viņam ieteica veidu kā nopelnīt daudz naudas. Viņš uzsāka marihuānas audzēšanu un nu jau, viņš ir spējīgs to darīt tik profesionāli, ka viņam pieder vesela impērija.

Vēlāk, viņš atrada puišus, kas iepriekš strādāja FIB, Kanādas policijā un narkotiku apkarošanas nodaļā, kas uzstādīja noklausīšanās, novērošanas un izsekošanas iekārtas. Viņš no tiem iemācījās kā atrast šīs ierīces, kas varētu būt uzstādītas viņa mājās, mašīnās un birojos.

1aaa

Tomēr, tas neapturēja policiju no dzīšanās viņam pakaļ, tiklīdz viņa bizness paplašinājās.

Viņš ir sēdējis cietumā, bet atklāti atzīst, kādam mērķim paredzēta viņa produkcija.

Kādā aprakstā minēts, ka Straumietis mīl marihuānu un tā viņu fascinē, bet viņš arī nevēlējās dzīvot tādu dzīvi, kāda bija citiem – viņš nevēlējās, tikt nospiests sociālā statusa dēļ. Viņš atteicās izpildīt pavēles un staigāt kā kontrolēts robots.

 

Leave a Comment