Mīļākā krāsa – ko tā par tevi liecina; Personības skaidrojums

Mīļākā krāsa: Dzeltena 

Ar tevi kopā ir jautri un tu izstaro milzīgu pozitīvismu pat tad, ja pašam iekšā tāda nav. Radošs cilvēks, tomēr pārāk daudz par to domā, bet nerīkojas. Sevi tu daudz kritizē, izmanto prātu, nevis enerģiju, lai sasniegtu iecerētos mērķus.

 

Zaļa.

Tu esi praktisks, dabu mīlošs cilvēks. Stabils, laipns, dāsns un spēj kontrolēt situācijas. Tu esi inteliģents un tev patīk visu laiku iemācīties kaut ko jaunu. Vajadzība mīlēt, kā arī vajadzība pēc pretmīlestības.

 

Zila.

Tu mēdz cilvēkiem nevienā teikt “nē” un atcelt plānus. Tu neesi impulsīvs vai spontāns – tas nav domāts tev. Ir vajadzība pēc ticības taviem spēkiem un tavām domām. Tu esi pašpārliecināts un apzinies savu vietu šajā dzīvē.

 

Indigo.

Tu esi patiess, kaislīgs un saprotošs. Tavai dzīvei ir nepieciešama struktūra, plāns, kā dzīvot. Tev ir nepieciešams izprast dzīves laiku – tas ir viens no jautājumiem, kas nomāc visvairāk.

Uzreiz neproti iepaīties ar cilvēkiem un uzticēties – tam vajag diezgan ilgu laiku

 

Rozā.

Tu esi mīlošs, laipns dāsns un jūtīgs. Citi tevi var “uzķert uz āķa” ar viltību – izliekoties par siltu, mīļu un maigu cilvēku (protams, nav vienmēr jāizliekas). Tu spēj saskatīt labo ikvienā, jo tu ar šo krāsu centies pasauli padarīt gaišāku – dot tai to, kā tai trūkst.

 

Tirkīza.

Ar tevi ir viegli komunicēt un tu esi ļoti labs draugs. Tu esi rūpīgs un liels empātiķis – spēj sajust, kādas ir citu emocijas. Tu runā no sirds un mīlestībā atklāj savas pašas dziļākās jūtas. Tev ir neparasti laba intuīcija, kas reizēm pašam var sākt šķist biedējoši.

 

Brūna.

Tu esi godīgs, stabils un uz mērķi orientēts cilvēks. Tev patīk, ka viss atrodas savās vietās. Apveltīts ar lielu atbildības sajūtu, kas citos izraisa izbrīnu. Patīk fiziski pieskārieni un romantika – bet tai ir jābūt citiem neredzamai, slēptai un ļoti intīmai.

 

Melna.

Tevi interesē spēks un prestižs. Tu esi neatkarīgs, apveltīts ar stipru gribu un spēj labi kontrolēt sevi un situācijas, kas noris tev apkārt. Tev patīk ieturēt distanci no cilvēkiem, jo nevēlies, lai viņi pienāk pārāk tuvu. Iespējams, tev pat patīk vērpt intrigas.

Lasi arī: Tests: pirmā lieta, ko tu redzi, pastāstīs par tavu dzīvi

Balta.

Tu esi kārtīgs un apgarots cilvēks. Patīk viss mākslinieciskais un dvēseliskais. Tu skaties uz priekšu ļoti tālā nākotnē, jo ir svarīgi, ka tā ir stabila. Ar naudu tu rīkojies uzmanīgi, spēj izrēķināt, cik un kam tev tā ir nepieciešama.

 

Pelēka.

Tev patīk atšķirties no citiem cilvēkiem. Būt oriģinālam! Tomēr tu centies pasargāt sevi no ārējās – haotiskās pasaules. Tu esi praktisks un mierīgs, lieku uzmanību sev nevēlies piesaistīt. Tev nav raksturīgas dusmu lēkmes un skaļas aurošanas – viss notiek tā mierīgi un klusi.

 

Arī interesati: Kā ģērbties, lai kļūtu veiksmīgāks! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

 

Avots:empower-yourself-with-color-psychology.com

COMMENTS

Leave a Comment