Nedēļas erotiskais horoskops(24.03-29.03) – emocijām bagāta nedēļa!

#AUNS

Arī šonedēļ spēka gultas priekiem netrūks, taču esiet uzmanīgi un nepārpūlaties. Nevienam nav vajadzīgs Auns, kurš ir pārguris un no rīta nevar pastrādāt. Diez vai priekšniecība sapratīs, kad teiksiet „es vakar ļoti noseksojos, tāpēc šorīt nevaru pastrādāt. Padodiet to plediņu, pasnaudīšu!”. Protams, ja esat pats sev priekšnieks, tad jau cita runa. Tikai neiztērējiet visu naudu, lai lutinātu savu sirdsdāmu (vai dāmas daudzskaitlī).

#VĒRSIS

Šonedēļ labāk, lai sekss ir, nekā viņa nav. Seksa trūkums var novest pie aizkaitināmības, kā rezultātā, var izčibēt arī attiecības. Citādi nekādi sevišķi pārsteigumi šajā jomā nav gaidāmi, ja nu vienīgi, varat pieķert savu partneri gultā ar citu. Taču tādas lietas vienmēr ir jūtamas jau iepriekš, ja nu vienīgi, esat galīgi ieracies darbos un apkārt neko neredzat. Vērsim ieteicams mīlēties daudz, jo tas ir visērtākais veids kā atslābināties un noņemt ikdienas spriedzi.

#DVĪŅI

Ja Jums šonedēļ rodas vēlme parunāt, tad dariet to, tikai ne seksa laikā. Jums tas var šķist dīvaini, taču, patiesībā, partnerim/ei var likties kaitinoši dažādi komentāri vai piezīmes par tēmām, kas nav ar seksu saistītas. Pat, ja tas, ko vēlaties teikt, ir par seksu- neizplūstiet monologā pusstundas garumā, jo tas viss var beigties ar to, ka Jūs, priecīga entuziasma pilna/s, neizpratnē plikšķiniet acis, jo mīlas objekts, nez kāpēc, ģērbjas un izskatās nokaitināts/a. Vai, ja esat precējusies/ies- jau guļ.

#VĒZIS

Vēžiem šonedēļ var pasprukt kāds neapdomāts „es Tevi mīlu!” vai „precamies?”. Šonedēļ būsiet ļoti romantiski, gribēsiet ar partneri ieritināties siltā segā, skatīties kādu skaistu filmu un malkot vīnu, un Jums fonā vēl sprakšķ kamīns. Viss jau ir skaisti un droši ļaujaties šai mīlas baudai, taču nesataisiet ziepes ar nepārdomātu rīcību, it sevišķi, pēc tā izdzertā vīna. Un, ja tomēr, Jūs esat atvēris savu sirdi kādam/ai un pretī nesaņemat, Jūsuprāt, to pašu, tad padomājiet, vai Jūsu vēlmes nav pārāk sakāpinātas. Ne vienmēr, kad tiek atklātas jūtas, partneris met kūleņus vai ģībst no laimes.

#LAUVA

Karaliskās Lauvas šonedēļ mācēs braukt ar muti, kas nozīmē, ka mierīgi spēsiet aizrunāt savu iekāres objektu līdz gultai. Ja esat Lauvene, tad noteikti savaldzināsiet partneri līdz tādai pakāpei, ka Jums būs vien jāļaujas arī gultas priekiem, jo viņš šīs spēles vairs nevarēs izturēt. Ja esat Lauvas kungs, tad ziniet, ka visas dāmas šonedēļ Jūsējās, jo sievietes jau mīl ar ausīm. Tikai rēķinieties arī, ka reti kura pēc seksa negaida, kad viņai piezvanīs. Diemžēl tas Jums var aizmirsties, tāpēc nebrīnieties, ja nākošnedēļ dzirdat šņākoņu un skaļus, nesakarīgus vārdus telefona klausulē.

#JAUNAVA

Jaunavām, iespējams, šonedēļ gaidāms vai nu pēdējais piliens, vai atklāsme, ka viss jau ir labi. Jaunavas ar sliktu partneri nesamierinās, viņas vienkārši sameklē tādu, kurš/a kaut ko no gultas lietām jēdz. Taču padomājiet, vai citu jomu saderība nav svarīgāka un, iespējams, problēmas gultā var atrisināt. Ja esat jaunas mīlestības meklējumos, tad, iespējams, tieši šonedēļ satiksiet savu nākamo pievilkšanās objektu.

#SVARI

Nepārdzīvojiet, ja partneris/e Jūs šonedēļ nesaprot arī gultā. Varbūt Jūs sakāt „lūdzu, maigāk”, bet viņš/viņa sāk to darīt lēnāk. Tā var būt, jo iespējamas komunikācijas problēmas. Protams, ja Jūs sakāt „lūdzu, lēnāk” bet viņš/viņa sāk to darīt ātrāk, tad gan Jums jāpadomā, vai viņam/ai ar galvu viss kārtībā. Katrā ziņā, varat seksot uz nebēdu, tikai nekreņķējaties, ja nesaņemt to, ko esat gaidījusi/is.

#SKORPIONS

Karstajiem Skorpioniem šonedēļ var izsist korķus. Protams, pārnestā nozīmē. Ja Jūsu partneris/e ir tikpat kaislīgs/a, tad Jūs tiešām varat piedzīvot to par, ko sapņo ļoti daudzi, it sevišķi tie, kuri precēti. Esiet pieklājīgs un nelielieties citiem ar saviem sasniegumiem gultā, jo visiem nav tik labi kā Jums. Iespējams, ka nedēļas vidū var gadīties kāds aizvainojums vai spīts pret partneri, taču Jūs esat racionāli- nav vērts apvainoties un, līdz ar to, palaist garām labu čiki briki.

#STRĒLNIEKS

Šonedēļ uzmanies, lai nepaslīd kāja. Un ne jau uz ledus! Uz kreiso pusi. Teorētiski, ja savā gultā viss ir kārtībā, nevajadzētu būt vēlmei izmēģināt citas gultas, tāpēc, ja tā ir- tad labi. Taču, ja tā nav- varbūt ir pienācis pēdējais laiks šo gultas problēmu atrisināt? Parunā ar savu partneri par to, ko vēlētos. Ja bail, ka nesapratīs, vai liekas, ka nav jēgas runāt, tomēr pamēģiniet, jo mēģināts nav zaudēts. Ja esat jau mēģinājis, bet tomēr nekādu izmaiņu nav, tad atrodiet vismaz kādu, uz kura pleca paraudāt (un tā var arī tā kāja paslīdēt).

#MEŽĀZIS

Šī nedēļa ir īstā, lai Jūs novērtētu. Tā kā apkārtējie būs īpaši jūtīgi, tad arī vairāk spēs novērtēt jūsu centienus un vēlmi sagādāt partnerim/ei baudu. Vēl labāk, sagādājiet kādu jaunu triku priekšspēlei. Katrā ziņā, tad Jūsu kontā būs vēl viens plusiņš un to nekad nevar būt par daudz. It sevišķi, kad jāstrīdas, tad ir ļoti labi atcerēties visas labās lietas- īpaši tās, kas darītas gultā.

#ŪDENSVĪRS

Ūdensvīram gultā viss kā mierīgos ūdeņos. Nekādas vētras nav gaidāmas, taču šonedēļ sevišķi spēcīgi izpaudīsies izgudrotāja daba. Nenobīsties no savas fantāzijas un realizē kvēlākās vēlmes (ja vien tās nav dzīvībai un psihei bīstamas). Pašam/ai būs prieks un otrai pusītei pārsteigums!

#ZIVIS

Sekss nedēļas vidū solās būt ļoti juteklisks un emocijām bagāts. Iespējams sasniegsiet jaunas baudas virsotnes, jo Jūsu jutekļi strādās ar pilnu jaudu. Uzmanieties no impulsīviem sakariem, jo iespējams to vēlāk nāksies nožēlot. Taču, ja gadās strīds ar partneri, tad izlīgt var arī gultā. Un nevis var, bet vajag!

 

Sagatavoja Zvaigžņu Tulks

nm_13362735

Leave a Comment