NETICAMI! Māte pēc savas Nā*es izglābj savu mazo meitiņu

 Linna Grosbeka (Lynn Groesbeck), 25 gadus veca māmiņa, brauca mājās no ciemošanās pie saviem vecākiem, kad viņa pēkšņi bija noslīdējusi no braucamās daļa, iekrītot Spanish Fork upē.

Kāds zvejnieks atrada auto tikai nākamajā dienā un ziņoja Pol***jai.

 Pol***ja atsteidzās un notikuma vietu. Kad policisti ieradās, tad Linna jau bija mirusi vadītāja sēdeklī, bet 4 policisti apgalvo, ka bija dzirdējuši lūdzošu sievietes balsi, kura lūdza, lai palīdz viņas meitiņai, kura vēl ir dzīva. Viņi veica automašīnas pilnīgu izvilkšanu no ūdens un tikai tad atrada, ka vienīgais dzīvais pasažieris ir 18 mēnešus vecā meitenīte, kura bija aizmugurējā sēdeklī.

Viņas māte bija mirusi jau iepriekšējā vakarā, kad Linna bija zaudējusi kontroli pār auto un iebraukusi upē.

Lone survivor: 25-year-old Lynn Jennifer Groesbeck (left) and her 18-month-old daughter, Lily (right), were found inside a crashed car in Utah's Spanish Fork river on Saturday. Groesbeck pictured above in a photo posted to Facebook

“Divas naktis es neesmu bijis spējīgs iemigt, jo mēģinu rast loģiku, kas bija šī mistiskā balss. Vienīgais, kas ir skaidrs, ka mēs visi to dzirdējām. Tā viennozīmīgi bija papildus motivācija, rīkoties ātrāk un operatīvāk, ” tā stāsta viens no policistiem.

Kad viņi bija ieradušies notikuma vietā, 2 glābēji un 2 policisti dzirdēja sievietes saucienus pēc palīdzība. Tad viņi apgrieza apgāzušos mašīnu un pamanīja, ka māte jau ir mirusi. Viens no glābējiem atbrīvoja mazo no drošības jostām un steidzīgi padeva viņu saviem kolēģiem, lai pēc iespējas ātrāk varētu sniegt viņai palīdzību.

 Tagad mazā meitenīte atrodas Slim**cā, stabilā un labā stāvoklī. Bērniņš ir atguvis samaņu un atveseļojas. Viņa ir strauji atguvusi spēkus un nu jau dzied un smejas kopā ar saviem mīļajiem.

 Tomēr, nevienam nav skaidrs, kā mazā 14 stundas varēja izdzīvot bez ēdiena un ūdens, karājoties kājām gaisā mašīnā, kura bija apgāzusies. Upes ūdens nebija viņu skāris, bet nakts bija stindzinoši auksta.

 “Tas ir brīnums un es esmu neizsakāmi pateicīgs! ” asaras slaukot, mazās meitenītes tēvs stāsta.

 

 

 Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment