Uzmanību vecāki! No šīs “spēlītes” daudzi bērni Eiropā jau bijuši pie Nā*es gultas

Neloģiskā un bīstamā “spēle” ir ieguvusi popularitāti starp jauniešiem, kuri tiek aicināti pievienoties “paracetamola izaicinājumam” caur sociālajiem tīkliem. Tāpēc Lielbritānijas varasiestādes aicina vecākus būt īpaši vērīgiem, ko viņu bērni dara un redz sociālajos tīklos.

Pirmais nelaimes gadījums un izaicinājuma upuris notika Skotijā, kad kāda pusaudze nonāca Slim**cā, smagā stāvoklī, pēc piedalīšanās šajā “spēlē”.

paracetamol1

Šīs spēles pamatnosacījums ir vienkārši provocēt un iedrošināt savus vienaudžus uz paracetamola un citu pretsāpju līdzekļu pārmērīgu lietošanu. Šīs tabletes principā tiek izmantotas kā narkotikas, jo, radīts mīts, ka lietojot vairākas tabletes var sasniegt brīnišķīgas sajūtas, bet nepārdozējot.

Tas ir satraucoši, ka jauni cilvēki arī aizraujas ar šādām lietām, jo šie pretsāpju līdzekļi ir brīvi pieejami jebkurā aptiekā.

Pirms kāda laika Lielbritānijā, spēļu laukumos bija aktuāla rotaļa “Miegainais”. Tā bija populāra izklaide bērniem, kurā tika iesaistīts paša izraisīts samaņas zudums. Kāda 8 gadus veca meitenīte zaudēja samaņu, kad spēlēja šo potenciāli nāvējošo spēli.

Avots: mirror.co.uk

zeltene_logo_v1

Leave a Comment