Izmanto šo lūgšanu, lai attīrītu savu māju no negatīvajām enerģijām

Šī ir patiešām spēcīga lūgšana, kas pasargās jūsu māju no ļauniem cilvēkiem un visdažādākajām nelaimēm. Šo lūgšanu drīkstat skaitīt jebkurā mājā, taču īpaši nepieciešams to skaitīt mājās, kurās ir mazi bērni vai slimi cilvēki.

Tā spēj attīrīt mājas enerģētiku, padarot to tīru un gaišu, ļoti labvēlīgu dzīvošanai. Mājā, kurā valda šāda labvēlīga enerģētika, nekad nebūs strīdi vai nesaskaņas, visas nelaimes vienkārši apies šo māju ar līkumu.
Saprotams, ka lūgšanu jāskaita ar tīru sirdsapziņu, lai tā būtu patiešām iedarbīga. Jums nepieciešams savu māju pilnībā uzticēt Dievam.

Lasi vēl: Kā zināt, kāds lāsts tev ir uzlikts un kā ar to cīnīties?

Lūgšana darbosies arī tad, ja vairākas reizes dienā ieslēgsiet ierakstu. Brīnumainā kārtā šī lūgšana lieliski iedarbojas uz zīdaiņiem – tā vien šķiet, ka viņi ieklausās tajā. Mazi bērni vispār ir ļoti jutīgi pret labo un ļauno visapkārt.
Lai gan vislabāk ir lasīt to pašiem, jūs varat atkārtot vārdu pēc vārda, kā tiek stāstīts video.
Runā sieviete, kurai ir ļoti patīkama balss, tādēļ teksta atkārtošana ir pat ļoti nomierinoša. Ar laiku jūs iemācīsieties to no galvas.

Liels paldies Jums par lūgšanu Tēva, Dēla un Svētā Gara vārdā par mūsu mājas pasargāšanu.
Dievs žēlīgais, lūdzu, pasargā manu māju un tajā dzīvojošos cilvēkus no slimībām, no nelaimēm, no uguns un visa ļaunā. Lai mūsu mājās no Jums vienmēr nāk žēlsirdība, labestība, Dievišķā mīlestība, kā arī slava Jums par visu labvēlīgo.

Avots:

Leave a Comment