10 pazīmes, ka citi apskauž tavas attiecības

 

  1. Jūsu attiecības netiek atrādītas sociālajos tīklos. Neviens neapskauž tos pārus, kuri publiski strīdas vai publicē tūkstošiem selfiju ar skūpstīšanos. Cilvēki drīzāk apskaudīs tos, kuri vienmēr joko savā starpā un nepublicē savas attiecības citu apskatei.
  1. Tu esi dzirdējusi dīvainas baumas par sevi. Cilvēki sāk izdomāt dīvainus stāstus par to, kā jūs strīdaties vai arī kāds ir bijis neuzticīgs, vai jeb ko citu, kas nevarētu būt tālāk no patiesības, jo viņi netic, ka ir iespējams būt tik laimīgiem.
  1. Cilvēki vienmēr mēģina uzsākt skandālu. Tas nav baumu dēļ, bet gan tāpēc, ka citi vēlas redzēt, ka viens no jums ir dusmīgs. Piemēram, jūs esat ballītē un kāds pasaka: “Ak, dievs, viņam noteikti patīk tā meitene!” bet tu atbildi: “Nē, viņš tikai aplika roku viņai apkārt, kad fotografējās.” Citi tik un tā vēlas redzēt skrambu tavās bruņās.
  1. Tavam draugam ir “draudzene”, kura vienmēr grib ar viņu parunāt zem četrām acīm. Šī “draudzene” neapskauž jūsu attiecības, bet gan tevi. Tavs puisis visticamāk nemaz nenojauš, ka ar viņu vēlas būt kopā vairākas sievietes. Tev ir paveicies.
  1. Dziļi sirdī tu zini, ka cilvēki ir pasīvi agresīvi, nespiežot “patīk” pie tevis publicētajām bildēm.  Tavas brīvdienas un randiņi izskatās pārāk perfekti. Lai arī tu nežēlojies, nav patīkami, ka neviens nekomentē tavas ideāli izdevušās bildes.
  1. Jūs neaicina uz “pārīšu pasākumiem”. Dažreiz tas nozīmē, ka neesat labs pāris, tomēr, ja jūsu kompānijā ir jautri, citiem varbūt vienkārši nepatīk redzēt tik laimīgu pāri, jo tas atgādina par pašu neveiksmēm un to, ka viņi neko nedara lietas labā.
  1. Jūsu publiskā tuvības izrādīšana patiesībā ir ļoti jauka. Jūs esat atraduši pareizo un piemērotāko tuvības izrādīšanas daudzumu, piemēram, apliekot roku ap pleciem, vai iedodot buču uz vaiga.
  1. Tavas draudzenes sūdzas par saviem puišiem, bet tu to neuztver nopietni. Ja tu nesaproti, kāpēc citas sūdzas par krāpšanu, neizdevušos gultas dzīvi vai romantikas trūkumu, tad tev ir ļoti paveicies. Acīmredzot esi tik laimīga, ka pārējās tevi par to ienīst.
  1. Tavām draudzenēm nepatīk klausīties par jūsu attiecību “problēmām”. Šķiet, ka viņas nemitīgi sūdzas par savām problēmām, taču ignorē tavas. Iespējams, tas ir tāpēc, ka tavas attiecības ir tik lieliskas, ka problēmas salīdzinājumā ar draudzeņu stāstīto ir sīkumi. Varbūt tas ir kaitinoši, bet ir arī patīkami – līdzīgi kā pasūtīt tik daudz picas, ka nākas pagarināt “krāpšanās” dienu līdz nākamajai dienai, vai arī tik daudz, ka to nāksies ēst visu nedēļu.
  1. Cilvēki saka, ka apskauž jūs. Viņi tā arī domā, un tas nav tikai parasts kompliments.

Leave a Comment