9 vienkārši veidi, kā padarīt savu dzīvi laimīgāku!

Ēd pareizi

Tie cilvēki, kas pievērš uzmanību pareizai ēšanai pēc plāna, jūtas daudz labāk un ir apmierinātāki, nekā tie cilvēki, kas neievēro pareizus ēšanas paradumus.

Nekoncentrējies tikai uz naudu

Jo cilvēkiem kļūst lielāka alga, jo vairāk nerod viņi prieku no lietām, ko spēj atļauties. Strādāt mājas ir daudz labāk, nekā ofisā.

Nostiprini draudzību

Velti laiku, lai nostiprinātu draudzību ar draugiem, vismaz 40 minūtes nedēļā parunājies ar viņiem, tas tev ļaus būt laimīgākam.

Esi gaismā

Tu esi bēdīgs no rītiem? Iespējams tev ir traucēts miega cikls. Uzlādējies ar rīta sauli, tā uzlabos gan tavu miegu, gan dos tev enerģiju.

Turies pa gabalu no pulksteņa

Tie kas sev uzliek laika ierobežošanu, piemēram, man divu stundu laikā ir jāizdara tas un tas, nav tik laimīgi kā tie kas strādās tik ilgi līdz kamēr sasniegs mērķi. Laika kontrole, neļaus tev būt kreatīvam un neļaus baudīt dzīvi.

Izbaudi šo mirkli

Pamēģini tā, kad izej āra no mājas priecājies par visu, par apkārtējo dabu, par putniem, par blakus skrienošo meiteni, pozitīvas emocijas uzlabos tavu garastāvokli.

Smaidi

Nav svarīgi, ja nav iemesla: vienalga smaidi. Tie cilvēki, kas pildot grūtus testus smaidīja, bija daudz priecīgāki par rezultātiem. 

Dejo

Tie cilvēki, kas dejojuši vismaz 5 minūtes, kļūst pēc tam par 16% laimīgāki. 

Ēd augļus

Tie cilvēki, kas 10 dienas pēc kārtas ēd dažādu augļus – banānus, ābolus, citrusu augļus, jutās par 32% laimīgāki, nekā tie, kas deva priekšroku šokolādēm. 

Avots: www.mhealth.ru

zeltene_logo_v1

Leave a Comment