Ingvers notievēšanai: Šādi mēneša laikā ir iespējams atbrīvoties pat no 25 kilogramiem liekā svara

 

Ingvers notievēšanai

Ingvers notievēšanai – Internetā klejo milzum daudz iespēju notievēt, kas sola to panākt neko nedarot. Mēs piedāvājam vēl vienu tādu nekā nedarīšanas iespēju, kaut arī brīdinām, ka ingvers jādzer ilgi.

Diēta ir visnotaļ iedarbīga, tomēr: pirms nolem izmēģināt šo diētu, noteikti ņem vērā savu Vese***as stāvokli un konsultējies ar ārstu – neviena diēta nav ideāla un var nodarīt kāda veida kaitējumu tavam organismam, ja tam jau ir kādas problēmas.

 

 

Ingvers notievēšanai

Recepte Nr. 1. Pamatrecepte

Paņemiet nelielu gabaliņu ingvera saknes un sarīvējiet uz smalkas rīves. Rezultātā jums ir divas ēdamkarotes izejvielas, kas jāievieto litrīgā traukā (burkā vai bļodā). Pievienojiet 60 ml citrona sulas, nelielu daudzumu medus un aplejiet visu ar vārošu ūdeni. Atstājiet stundu nostāvēties. Pēc tam varat droši ķerties klāt  iedarbīgajam “notievēšanas” dzērienam.

Iesācējiem ingvera notievēšanā, ingvera tējas dozēšana ir ievērojami zemāka nekā tievētājiem ar stāžu – vien puse glāzes, ne vairāk. Turpinot lietot šo dzērienu, vēlāk varēsiet izdzert līdz pat diviem litriem dienā.

Lasi arī: Kā viegli nomest lieko svaru – notievēt staigājot, bet tas jādara ŠĀDI

Recepte Nr. 2

Tēja ar ingveru cilvēkiem ar lielu lieko svaru. Situācija tiem, kuriem ir liels liekais svars, ir nedaudz savādāka. Šeit nepieciešams pastiprināt ingvera darbību. To var izdarīt ar ķiploka palīdzību. Tas, tāpat kā ingvera sakne, ir ļoti dedzinošs, līdz ar to tam piemīt spēja aktivizēt gremošanas procesu, kā arī organisma apmaiņas funkcijas.

Lai pagatavotu divus litrus ar ingveru pēc šīs receptes, jums būs nepieciešama aptuveni 4cm liela ingvera sakne, divas ķiploka daiviņas un vārošs ūdens. Ķiploku un ingvera sakni var notīrīt un sīki sagriezt. Ingveru sagrieziet ripiņās ( plānās, līdzīgas čipsiem). Šo sagatavi liekam jebkurā jums ērtā traukā un aplejam ar vārošu ūdeni. Pēc tam, kad tēja nostāvas, nokāsiet to un ķerieties klāt tējas dzeršanai.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Leave a Comment