Fotorecepte: apgāztie biezpiena kēksiņi! Gards našķis pie brokastu kafijas!

SASTĀVDAĻAS: 

  • 200 g biezpiena;
  • šķipsniņa vaniļas;
  • 3 ēd. k. cukura;
  • 5 ēd. k. krējuma;
  • 2 olas;
  • 3 ēd. k. mannas;
  • 2 ēd. k. sviesta;
  • 1 tēj. k. cepamā pulvera.

Lasi vēl: Citronu zefīra kūka. Novērtēs ģimene un ciemiņi!

1. Biezpienu saberž ar cukuru, olām un vaniļu.


2. Pievieno sasildītu sviestu, krējumu un mannu. Samaisa viendabīgu masu.


3. Gatavo pamatni liek kēksu formiņās. Pirms tam formiņas ieziež ar sviestu.


4. Liek cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 180-200 grādiem, cep aptuveni 20 minūtes, maksimums – 30.


5. Izņem no cepeškrāsns, atdzesē un izņem no formām. Pasniedz ar krējuma mērci vai ievārījumu.

Leave a Comment