Horoskopi 17.aprīlim – laiks piedošanai un izlīgšanai

 

Auns
Tu, iespējams, pagātnē nopietni neizturējies pret kādu sabiedrisku vai politisku problēmu, bet tu noteikti esi nopietns pret to tagad. Tu nemetīsi mieru, kamēr nebūsi pateicis un izdarījis savu. Tu no tā varētu iegūt arī papildu finanses.

Vērsis
Dienas sākumā darbu gūzma šķitīs teju vai nepieveicama, bet palīdzēt varētu saraksta izveidošana. Galu galā izrādīsies, ka dažus darbiņus var mierīgi atlikt. Vakarā centies pārslēgt domas uz kaut ko patīkamu. Dodies garā pastaigā!

 

Dvīņi
Tu šobrīd esi vienā no saviem romantiskajiem noskaņojumiem, un turpmākās pāris dienas varētu būt īpašas sirdslietām. Taču tev ir arī lietas, par kurām jāapdomājas, tāpēc atvēli malā stundiņu vai divas, kuru laikā vari pabūt viens ar savām idejām.

Vēzis
Pārāk neuztraucies par laba iespaida atstāšanu uz citiem cilvēkiem, vienkārši dzīvo savu dzīvi un dari to, kas tev šķiet pareizi. Līdz ar Saules pozitīvo ietekmi uz tavu zīmi, turpmākajās pāris dienās tu izjutīsi nepieciešamo atbalstu.

Lasi arī: Populārais grupas “Dziļi violets” solists Brikmanis netiek galā ar kredītiem un tirgo savu auto

Lauva
Kāds, kurš parasti ir pasākuma dzīvība un dvēsele, šobrīd ir mazliet nomākts, un tev ir jādara viss, lai noskaidrotu, kas par vainu. Mazini viņu bailes un uzmundrini! Tu zini, kas jādara, lai liktu viņiem atkal smaidīt!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Leave a Comment