Horoskopi 17.aprīlim – laiks piedošanai un izlīgšanai

Jaunava
Tā vai citādi, bet turpmākās diennakts laikā tu iegūsi to, ko vēlies. Tomēr tu to iegūsi ātrāk un ar mazāku piepūli, ja izvairīsies no agresīvas pieejas un izmantosi šarmu un pārliecināšanu, lai uzvarētu sāncenšus. Iegūsti sev jaunus draugus nevis ienaidniekus.

Svari
Saule jau šodien pamet apgabalu, kurš atbild par tavām attiecībām, bet tas nav attaisnojums, lai izrādītu mazāku uzmanību cilvēkiem, kurus mīli. Turpmākajās 24 stundās izrādi mazliet vairāk kaisles. Viņiem jāzina, ka tev viņi joprojām rūp, jo tā arī ir.

Skorpions
Tavi instinkti saka priekšā, ka kaut kāda veida aprēķināts risks pamatīgi atmaksāsies, bet vai tev ir gana drosmes, lai to patiesi izdarītu? Vienīgi tu vari pieņemt šo lēmumu, taču dari to ar steigu, jo drīz šī izdevība varētu būt zudusi.

Strēlnieks
Tu turpmākās diennakts laikā būsi uzmanības centrā un pie tam pelnīti. Tava izveicība un šarms piesaistīs cilvēkus kā spuldze naktstauriņus. Tu zini, kas ir jāsaka un jādara, lai tiktu ievērots, izmanto to savā labā.

Mežāzis
Nedēļas iesākumā nenodzen sevi pārāk traki. Saule pārvietojas uz apgabalu, kurš ietekmēs tevi visnotaļ pozitīvi, apveltot tevi ar enerģiju un entuziasmu, bet tev ir arī jāplāno uz priekšu. Kāds ir tavs mērķis numur viens? Sāc darīt visu iespējamo, lai to sasniegtu.

Ūdensvīrs
Šodien kaut kas piesaistīs tavu uzmanību, un tu koncentrēsies tikai uz to. Tomēr atceries, ka eksistē arī citi cilvēki. Izvērtē, kā tavu rīcību varētu uztvert draugi un mīļotie.

Lasi arī: Populārais grupas “Dziļi violets” solists Brikmanis netiek galā ar kredītiem un tirgo savu auto

 

Zivis
Ir pienācis laiks piedot un aizmirst. Saule šodien turpina savu ceļu, un tas pats ir jādara arī tev – nav nekādas jēgas turpināt strīdus, kurus vajadzētu atstāt pagātnē. Vakardienai nav nozīmes – nozīme ir šodienai un rītdienai.

COMMENTS

Leave a Comment