Ieradumi naudas pievilināšanai. Jūs pat nenojaušat, cik efektīvi šis strādā!

5. Naudas zīmes maka nodalījumos izkārto pēc tās nominālvērtības.

Izlasi arī: Karmiskā nauda un horoskops. Kā nodrošināt labklājību katrai zodiaka zīmei?

6. Naudu vēlams pārskaitīt tikai ar tīrām rokām un no rīta.

7. Naudas pievilināšanai palūdz naudu bagātam cilvēkam un neizdod to (tā var būt jebkāda summa un labāk, ja tā ir bagātas valsts valūtā).

8. Pilnveido spēju nopelnīt. Sevi pilnveidot var un vajag, kā minimums, divos virzienos: profesijā un spējā nopelnīt naudu finanšu tirgū (nauda taisa naudu).

9. Saņemto naudu (100%) vēlams sadalīt sekojošās daļās: 50%- ziedot labam darbam,25%-atlikt neparedzētiem izdevumiem,10%-radinieku vajadzībām un 15%-iztērēt priekš sevis.

10. Un pats galvenais: centies vairāk atdot (nevis dzīvot pēc principa: “Kā vairāk iegūt sev”). Un tad saņemsi divtik daudz.

 

 

 dievietei_logo1

COMMENTS

  • <cite class="fn">XXX</cite>

    9. punkts vislabākais… kur tad paliek rēķini, ēdiens, a[pģērbs? Tas ietilpst tais 15%? Uz doto momentu man tas nekādi nesanāk 🙂

  • <cite class="fn">Ziemassvētku veiksme jau gaida. Vai Tu aiziesi to satikt jau šodien? http://ej.uz/8sdn</cite>

    Īpašais Ziemassvētku piedāvājums no lotto brokera: biļetes 52 izlozēm, kuras notiks nākošo 13 nedēļu laikā. Apjomīgas 2600 biļešu paketes cena šai izložu sērijai ar 50% atlaidi ir 274 eiro, tas nozīmē, ka katra biļete, kura spējīga tās īpašniekam ienest sākot no vairākiem simtiem, tūkstošiem līdz pat daudzmiljonu laimestam, maksā tikai 11 centus.
    Protama lieta, ka biļetes joprojām pieejamas pa vienai un mazākās paketēs. Starp citu – reģistrējoties caur šo saiti, vienu biļeti saņemsi pilnīgi bez maksas. Varbūt tieši tā izrādās tava laimīgā?
    Neatliec uz rītu, ko vari izdarīt jau šodien. Paņem savu Laimīgo Biļeti jau tagad!

Leave a Comment