Iz**rošanas upuris mirst pēc 42 gadiem komā – viens no traģ**kākajiem stāstiem Indijas vēsturē

Kādā dienā, 1973. gadā, kad viņa pārģērbās pēc savas darba maiņas, piedzīvoja šokējošu uzbrukumu no vēl viena ārstniecības iestādes darbinieka, Sohanlal Bhartha Walmiki, kurš viņai uzbruka.

Viņš izmantoja suņu ķēdi, lai Arunu žņaugtu un varētu Iz**rot. Tas nobloķēja asiņu pieplūdi smadzenēm, kas atstāja neatgriezenisku smadzeņu traumu, padarot Arunu par “dārzeni”, kad cilvēka ķermenis spēj eksistēt, elpot un uzņemt uzturvielas, bet smadzenes ir mirušas.

Walkimi tika pieķerts, bet, neskatoties uz to, viņu ieslodzīja tikai uz 7 gadiem par uzbrukumu un laupīšanu. Savukārt Asura vairs nekad nedzīvoja, viņa bija pilnībā paralizēta un viņai nācās pavadīt savus atlikušos dzīves gadus piekaltai pie Slim**cas gultas.

Bijušo medmāsu uzturēja pie dzīvības, barojot viņu caur degunu, bet pēdējās dzīves nedēļās viņa saslima ar pneimoniju un aizgāja no dzīves pēc  42 gadu ilgas eksistēšanas Slim**cas gultā.

Pēc šī gadījuma, Indijā tika aktualizēts jautājums par eitanāziju, lai līdzīgos gadījumos cilvēku var atbrīvot no mocībām un ļaut tam aiziet. šī ir ļoti pretrunīga tēma visā pasaulē un raisa lielas diskusijas sabiedrībā!

Kāds Asuras draugs, žurnālists, izteicās, ka viņa mazais salauztais un sasistais putnēns beidzot var brīvi aizlidot un rast mūžīgo mieru.

Avots: mirror.co.uk

 

Kā domājat jūs – vai cilvēkiem, kurus nav iespējams glābt, būtu jāļauj aiziet viņsaulē ar eitināzijas palīdzību?

COMMENTS

  • <cite class="fn">sasans</cite>

    noteikti ka jaa

  • <cite class="fn">Kate</cite>

    Jā, domāju, ka mocības ir vēl trakākas..

  • <cite class="fn">dc</cite>

    Eitanāziju varētu piemērot pāri darītājam.

    • <cite class="fn">zara</cite>

      Jā,pilnīgi piekrītu.Ja tas katra cilvēka tuvinieks diez vai viņš gribētu viņu iemidzināt,ļoti žēl tās meitenes,kas mācījās, bija apdāvināta,žēlsirdīga.Drīzāk Indijā jādomā par tiem izvarotājiem,jāiziet psiholoģiskās noturības tests,un tt.ja vēlas strādāt sieviešu kolektīvā.

  • <cite class="fn">ella</cite>

    Es domāju ka jā,jo mocīties gan pašam cilvēkam un tuviniekiem,cilvēks tikai fiziski dzīvo taču ne garīgi,ķermenis eksistē bet dvēsele nē.grūta sirdi mokoša izvēle.

  • <cite class="fn">es</cite>

    Jāāā, par to tiešām vajadzētu padomāt arī latvijā…

  • <cite class="fn">Hm</cite>

    Es domāju, ka vajadzētu atļaut eitināziju, lai cilvēkiem nav jācieš. Tas cilvēks tāpat nevar dzīvot, viņš eksistē pateicoties aparātiem, kas māklīgi viņu uztur pie dzīvības

  • <cite class="fn">es</cite>

    Tikai pēc paša vēlmes.
    Bet vislabāk,par pāri darītājiem , viņiem – sniegt lielākās ciešanas, kādas sniedzis pats, bet , ne nāvi, jo tā ļaundari tikai atbrīvotu.

  • […] Lasi arī: Izvarošanas upuris mirst pēc 42 gadiem komā – viens no traģiskākajiem stāstiem Indijas vēst… […]

Leave a Comment